NØLSON is anno 2023 een gevestigde naam in de Nederlandse herenmode

Anno 2023 hoeven NØLSON hopelijk niet meer te introduceren aan de Nederlandse man. Hoe Niek Koedam jaren geleden zijn bedrijf startte om ‘een hoog kwalitatief overhemd voor een eerlijke prijs’ aan te bieden, is het merk NØLSON vandaag de dag groter dan dat, heel veel groter.

nolson winkel fysiek amsterdam

Binnen zo’n zeven jaar is NØLSON uitgegroeid tot een grote speler in de herenmode in ons land. Naast overhemden bestaat het assortiment uit polo’s, jackets en verschillende sweaters. Dit maakt het een kledingmerk waar jij vrijwel al jouw basics kan aanschaffen. Echter gaat het merk nu terug naar zijn shirt-roots en lanceren ze een nieuw overhemd waarvan wij wel kunnen vertellen dat dit jouw favoriet van de zomer gaat worden.

Het nieuwe linnen LINDO-overhemd

Al eerder lanceerdeNØLSON hun populaire SUNDRE-collectie. Deze overhemden zijn door de unieke stof (70% katoen en 30% linnen) uitgegroeid tot een van de favoriete shirts van vele Nederlandse mannen. Nu de temperaturen buiten nóg hoger oplopen, vraagt dat om een nóg luchtiger overhemd. Dat begrijpen de mannen van NØLSON als geen ander en daarom komen zij nu met een nieuw, zomers overhemd. Maak kennis met de LINDO-collectie.

overhemd nolson kleur

Lindo

NØLSON €79,95 Shop nu

Het LINDO-overhemd heeft een andere samenstelling dat de overhemden van de SUNDRE-collectie. Aangezien de stof voor 45% uit linnen bestaat, is dit overhemd frisser en lichter. Super relaxt dus voor de warme zomerdagen. Daarentegen zorgt het gebruikte katoen (55%) ervoor dat het overhemd nog steeds stevig is, zodat je niet snel last hebt van die vervelende kreukels.

Ook hebben de mannen van NØLSON (natuurlijk) goed nagedacht over de kleurkeuze. Het beige overhemd is niet alleen perfect voor de mannen die al een lekker kleurtje hebben gekregen door het zonnetje, het is ook eenvoudig te matchen met al jouw zomerse items. Of je hem nou combineert met een chino, short of met een zwembroek, met deze beige kleur kan je de plank bijna niet misslaan.

Beige linnen shirt_Side left

Lindo

NØLSON €79,95 Shop nu

De comfort-fit van het LINDO-overhemd zorgt niet alleen voor een chille, ontspannen look aan jouw beach of boot outfit, het zorgt er ook voor dat het windje net wat lekkerder binnenkomt. Kortom, dit overhemd heeft alles in zich om een all-time klassieker te worden. Check de website van NØLSON voor meer informatie en hun hele collectie.

In samenwerking met NØLSON