Vintage symboliseert zelfverzekerdheid

BOSS lanceert een collectie nieuwe horloges met items die geïnspireerd zijn op de klassieke luchtvaart. De horloges van de BOSS Pioneer collectie combineren sportief chic met een retro stijl. Het resultaat: een perfecte combinatie van vintage en modern.

BOSS Pioneer horloges

De geavanceerde chronografen hebben een indrukwekkende vintage piloten-look en zijn allen voorzien van een datum-, uur-, minuten- en secondewijzer.

BOSS Pioneer collectie

Het ultieme paradepaardje van de BOSS Pioneer collectie is de HB1513709. Een chronograaf waarbij detail hoog in het vaandel staat, iets wat goed te zien is. Hij is voorzien van een donkerblauwe, geborstelde Sunray-wijzerplaat. Dat een wijzerplaat een horloge kan maken, wordt hier duidelijk. Het zorgt ervoor dat het horloge echt opvalt en zich onderscheidt van de rest. Echter beschikt dit horloge over veel meer mooie details dan alleen de hoogwaardige, opvallende wijzerplaat.

BOSS vintage horloges

De contrasterende sub-dials gaan perfect samen met de kast en geven het horloge een luxe uitstraling; een uitstraling die je verwacht bij een horloge met een vintage look. De donkerbruine band is voorzien van opvallende stiksels, die het klassieke horloge een moderne twist geven.

Aangezien iedereen toch zijn eigen smaak heeft, bestaat de BOSS Pioneer collectie uit maar liefst vier verschillende horloges. Naast het bovenstaande pronkstuk met een donkerbruine, leren band zijn er nog 3 horloges waarmee jij een onuitwisbare indruk zal maken. Te beginnen met de HB1513711, een donker horloge die uitblinkt in zijn categorie. De donkerblauwe, gladde band gaat hand in hand met de donkerblauwe wijzerplaat. En de zwarte kast bewijst dat een horloge geen opvallende kleuren nodig heeft om stijlvol te zijn.

 

Vintage horloge BOSS

Pioneer horloge HB1513709

BOSS €279 Shop nu
donkerblauw horloge

Pioneer horloge HB1513711

BOSS €329 Shop nu

Ook de liefhebbers van stalen horloges mogen hun handen dichtknijpen met de nieuwe BOSS Pioneer collectie. De twee resterende horloges zullen hen namelijk op het puntje van hun stoel laten zitten. Beiden stoer; beiden opvallend; beiden van 316L stainless steel.

vintage horloges

Het stalen horloge met de zwarte wijzerplaat (HB1513712) straalt volwassenheid uit to the max en is de ultieme aanvulling van iedere casual look. Door de mannelijke combinatie van rood, zilver en zwart ademt dit horloge één en al BOSS. Bovendien zorgt deze kleurensamenstelling ervoor dat dit horloge met iedere stijl te combineren valt. Een moderne klassieker om de pols van de man.

Ook het stalen horloge is verkrijgbaar met een donkerblauwe, geborstelde Sunray-wijzerplaat met contrasterende sub-dials. Dit model draagt de naam HB1513713. Een horloge die nét wat opvallender is dan de variant met de zwarte wijzerplaat.

HB1513712

Pioneer horloge HB1513712

BOSS €349 Shop nu
HB1513713

Pioneer horloge HB1513713

BOSS €349 Shop nu

Aangezien alle vier de horloges van de BOSS Pioneer collectie enerzijds sportief chic zijn en anderzijds stijlvol retro, kunnen ze gedragen worden in talloze outfits. Rock jij een klassieke stijl met de feestdagen of ga je liever voor een moderne outfit? Deze horloges passen overal bij.

Toch meer fan van een ander soort horloge? Check dan deze sportieve horloges van BOSS.