Play-to-earn games in het Nakamoto Games-ecosysteem

Flash forward naar 2022. Games zijn overal te vinden, op de next-gen consoles, onze telefoons, pc’s en in onze browser. Onlangs zijn er ook cryptogames geïntroduceerd waarbij je kunt spelen om te verdienen, met meer dan 1 miljoen gebruikers op sommige titels. Nakamoto Games denkt hier echter anders over; zij willen de dynamiek van het play-to-earn-spel veranderen door gamers ongekende blockchain-gaming-opties te geven. Op die manier kunnen crypto-gamers, traditionele gamers en zelfs niet-gamers wereldwijd profiteren van lucratieve verdienmogelijkheden. Daarnaast wordt iedereen ook direct beloond na deelname en hebben ontwikkelaars de tools om hun eigen games te creëren en in te zetten.

Nakamoto Games wil iedereen met een crypto wallet toegang geven tot alle play-to-earn spellen. Ze gaan zelf ook een eigen reeks games lanceren en andere developers een kans geven om creaties te maken en eraan te verdienen. De spelers van de spellen kunnen wekelijkse prijzenpotten en andere beloningen winnen. Developers krijgen de kans om hun eigen play-to-earn game te lanceren voor de gebruikers van Nakamoto Games. Zo hebben ze de vrijheid om inkomsten te krijgen met hun eigen games, en ontstaan er interessante verdienmodellen voor de ervaren developers.

Nakamoto Games

De NAKA-token

Het Nakamoto Games-ecosysteem draait op de NAKA-token, zo krijgen alle spelers toegang tot alle games. De spelers die winnen worden overigens ook betaald in $NAKA. Één van de eerste spellen? Een schietspel, waarbij je met behulp van NAKA-tokens munitie in het spel kan krijgen. De naam van het spel: Duck Hunter. Een duidelijke knipoog naar het spel van vroeger.

 

De NAKA-tokens vormen samen een wekelijkse prijzenpot. De spelers met de hoogste scores krijgen hier beloningen uit. Houders van $NAKA kunnen daarnaast ook participeren in het bestuur van het platform en krijgen dan ook de mogelijkheid om te stemmen over de structuur van de prijzenpotten en de toevoer van NAKA-tokens.

Een gedeelte van de NAKA-tokens vervalt na verloop van tijd, om zo de vraag en het aanbod in balans te houden. Het aanbod vermindert zo voortdurend, terwijl de spelers tokens moeten hebben om toegang te krijgen tot het ecosysteem. Op die manier fungeren NAKA-tokens ook als een soort stimuleringsmechanisme om developers aan te sporen om hun onderzoek en ontwikkeling voort te zetten op het ecosysteem van Nakamoto Games.

Nakamoto Games heeft MoonStarter en Synapse Network geselecteerd als lanceringsplatform voor hun Initial DEX Offering (IDO). Dit vond plaats op 30 september 2021. De token wordt gelanceerd in het vierde kwartaal van dit jaar. De eerste game, Duck Hunter, wordt dan ook uitgebracht op het ecosysteem.

Listing op KuCoin

En dat is nog niet alles. Nakamoto Games heeft een listing op KuCoin gefikst, vanaf vandaag om 15:00 uur kan je je slag slaan. Wil je het nieuws omtrent deze listing op de voet volgen? Houd Nakamoto Games’ Twitter dan even in de gaten.

In samenwerking met Nakamoto Games