Mr. Stiff is dé webwinkel voor spannende nachten

Anno 2023 krijgen we steeds meer de drang om te experimenteren. Denk aan speeltjes, spannende plekken of nieuwe posities. We snappen ook best dat jij nieuwsgierig kan zijn naar het gebruik van het welbekende blauwe pilletje. Echter komen daar verschillende drempels bij kijken, zoals vreselijke bijwerkingen én het benodigde recept dat je dient te halen bij de huisarts. Zie jij jezelf daar al zitten bij de huisarts, pratend over het feit dat jij wel zo’n pilletje kan gebruiken? Niet relaxt.

Gelukkig is Mr. Stiff de helpende (rechter)hand. Het grote voordeel aan de producten is dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn én je ze gewoon online kan bestellen. Heb je een glaasje te veel op en staat dat een spannende avond in de weg? Dan kan je gewoon zonder enige problemen de producten gebruiken in combinatie met alcohol. Ook krijg je niet te maken met vervelende bijwerkingen, zoals hoofdpijn of diarree.

producten in bed

Eerder lieten we jullie al kennismaken met de natuurlijke pillen van Mr. Stiff (ook verkrijgbaar als shotjes). Deze zorgen ervoor dat jij als man down there knuppelhard wordt. Wel zo chill voor jou en je partner!

Goed nieuws voor alle mannen én vrouwen: nu hebben ze hun assortiment uitgebreid met producten waarmee jullie nacht (of ochtend/middag) nog vele malen intenser wordt. Het proberen meer dan waard, toch?

Een lustopwekker voor vrouwen

Het nieuwe product Mrs. Stiff is een lustopwekker voor vrouwen. Een klein shotje die – zoals de naam al aangeeft – ervoor zorgt dat de dame in kwestie zin krijgt, héél veel zin. Iets wat natuurlijk belangrijk is voor een knallende avond.

mr stiff vrouw

Voor vrouwen

Mrs. Stiff €12,95 Shop nu

Neem het shotje zo’n 45 minuten voordat jullie beginnen met de daad, het liefst op een niet te volle maag. Het product werkt binnen ongeveer een uur, zorgt ervoor dat het uithoudingsvermogen in bed verlengd wordt én is (zoals gezegd) te gebruiken in combinatie met alcohol. Verder zijn nog toevoegingen gedaan zodat het een lekkere bosbessensmaak heeft. Ideaal!

mr stiff

Maar er is meer. Naast dit nieuwe shotje verkopen ze ook nog een stimulerende gel voor vrouwen, welke voor haar een fantastische toevoeging in bed is, en een speciale 2 in 1 massagegel & glijmiddel.

Ook hebben ze een speciaal product voor de mannen die het niet lang volhouden in bed. Deze zogeheten Delay Spray verdooft jouw kleine vriend, waardoor jij het een stuk langer vol kan houden en dus meerdere rondes aan de bak kan. Let’s get it on!

Al met al is Mr. Stiff de ultieme website voor een spannende, stoute, hete avond met je geliefde/bedpartner. Check de website van Mr. Stiff, plaats een spannende bestelling en scheur elkaar de kleren van het lijf. Gebruik de code MANMAN10%OFF voor 10% korting op je bestelling. Succes en geniet ervan!

In samenwerking met Mr. Stiff