Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon

Het vooraanstaande en technologie-gedreven audiobedrijf Klipsch komt met een nieuwe draadloze headset waar het hart van iedere Formule 1-fan sneller van gaat kloppen. Maak kennis met de Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon.

Web Ready-T5 II True Wireless Sport McLaren Edition

T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon

Klipsch €279,00 Shop nu

Deze nieuwe draadloze hoofdtelefoon is geïnspireerd op het Formule 1-team van coureurs Daniel Ricciardo en Lando Norris: McLaren. En dat is te zien.

Klipsch is de officiële partner van het McLaren Formule 1-team voor hoofdtelefoons en portable audio. Deze keer hebben de twee bedrijven de handen ineen geslagen om niet alleen het team maar ook de fans een onuitwisbare en stijlvolle audio-ervaring te bieden. Het resultaat: de perfecte combinatie het design en de technische innovaties van McLaren en de legendarische hifi-audio en het draagcomfort van Klipsch.

Oordopjes sporten

Niet alleen staat ‘the man himself’ – Lando Norris – model voor deze hoofdtelefoon, ook is het uiterlijk helemaal in één lijn met die van zijn team. De typerende koolstof en papaja-oranje accenten van McLaren stelen dan ook de show bij deze opvallende gadget.

Ontworpen om droog en op zijn plaats te blijven

Als jij al eerder in bezit bent geweest van draadloze oordopjes, dan ben je het ongetwijfeld eens met het volgende: er is niks zo irritant dan oordopjes die ieder moment uit je oor dreigen te vallen. De stress die je op de fiets ervaart is ongekend hoog. Als een headset namelijk op zo’n moment uit je oor valt, dan is je ochtend al verpest. Succes met van je fiets afstappen op een druk fietspad; en dan moet je het oordopje nog heelhuids terug zien te vinden. Verschrikkelijk.

Goede draadloze oordopjes klipsch sporten

Gelukkig blijft deze set oordopjes altijd op de juiste plek zitten. Exact, in je oren. De Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon wordt geleverd met maar liefst zes paar gepatenteerde Klipsch-oordoppen, één set oordoppen van Comply-traagschuim en drie passtukjes voor draagcomfort op maat. Zo ben je hoe dan ook verzekerd van de juiste fit en waanzinnige afdichting voor geluidsisolatie en voortreffelijke bas.

Ook zit er een functionele draagetui bij met een uniek systeem dat snel vocht afvoert waardoor je hoofdtelefoon droog blijft. In deze etui kan je de oordoppen bovendien opladen; en de kracht van het opladen is verbluffend. Met een volle accu biedt de hoofdtelefoon een luistertijd van acht uur. Heb je de draagetui bij de hand, dan verzeker je jezelf nog 24 uur lang extra luistertijd.

goede draadloze bluetooth oordopjes

Verder beschikt de draadloze headset over Bluetooth 5 voor de verbinding met je devices, vier beamforming-microfoons om te bellen én Tranparency Mode waarmee je ook de omgevingsgeluiden goed hoort.

De hele set wordt ook nog eens geleverd met een draadloze oplaadpad, zodat jouw etui in no time weer ready voor gebruik is.

De Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279 euro bij Bol.com, MediaMarkt, Expert, E-styleaudio en Doublepoint.

In samenwerking met Klipsch