Bowers & Wilkins 600-serie

Op zoek naar een haalbare en betaalbare manier om van True Sound te genieten? Dan zijn de speakers van de Bowers & Wilkins 600-serie dé #1 tip. Deze lijn biedt gevarieerde speakers, waardoor jij ongetwijfeld jouw nieuwe pronkstuk op de kop kan tikken. Een van onze favorieten is toch wel de B&W 607 S3, een boekenplankluidspreker die veel meer biedt dan zijn compacte vorm doet vermoeden, heel veel meer.

kerstcadeau muziek

Deze speaker combineert de Titanium Dome™-tweeter met de nauwkeurigheid en helderheid van de veelgeprezen Continuum™-conus voor het laag en midden. Dit maakt de 607 S3,  ideaal voor kleinere ruimtes én voor de bioscoop-achttige serroundgeluiden.

Wil jij de speaker liever niet op een tafel of in een kast zetten? No worries. Speakerstandaarden zijn namelijk ook gewoon te koop bij Bowers & Wilkens. Met de drie kleurkeuzes (zwart, wit en oak) heb jij genoeg keuze om deze stijlvolle speaker af te stemmen op jouw interieur.

B&W speaker

607 S3

Bowers & Wilkins €800,00 (per paar) Shop nu

Orbi 960-serie

Oké, we snappen dat je niet direct aan een router denkt als het gaat om kerstcadeaus voor muziekliefhebbers. Maar daar verkijk je je op. Vandaag de dag spelen we onze muziek voornamelijk af via een speaker in huis. Deze werken over het algemeen, ja je raadt het al, via WiFi. Wanneer je een slechte verbinding in huis hebt, dan kan je ook niet optimaal genieten van jouw favoriete tunes.

netgear router te koop kerstcadeaus

De routers van de Orbi 960-serie zijn dé paradepaardjes op dit gebied en heb je never nooit meer last van haperende videogesprekken, traag laden van pagina’s of muziek dat ineens stopt met afspelen. De Orbi collectie bevat een serie van mesh-systeem routers met razendsnel internet, het best beveiligde netwerk en bovendien een opvallend strak design voor een dergelijke gadget.

netgear router

Orbi 960-serie

Netgear €1899,99 Shop nu

Kaartjes voor Winter Garden Festival

Na alle gadgets, wordt het eens tijd om het over een andere boeg te gooien. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou beter dan zelf de muziek te ervaren met je vrienden, terwijl je geniet van artiesten en hun perfomances in levende lijven? Precies. Niks gaat boven dat gevoel. Ben jij een echte festivalliefhebber en kan jij niet wachten tot het openingsweekend rond Pasen? Dan hebben we goed nieuws: dat hoeft ook niet in 2024. Voor het eerst komen de organisatoren van het bekende Mystic Garden Festival met een nieuwe creatie: Winter Garden Festival. Het enige festival in Nederland dat in de wintermaand februari plaatsvindt.

winter garden festival mystic garden

Op 24 februari 2024 kan jij in Haarlemmermeer genieten van optredens van o.a. Eelke Kleijn, Luuk van Dijk en Joëlla Jackson. Net zoals bij het Mystic Garden Festival worden de bezoekers ook bij deze winterse party ondergedompeld in een betoverende wereld met mind-blowing lichtshows. In totaal telt Winter Garden Festival vier stages, welke gehost worden door Mystic Garden Festival, Dockyard Festival, Cirque Mistique en TIJDMASJIEN. Je kan dus zeker rekenen op een lekker feestje.

Belangrijke aspecten van het festival zijn duurzaamheid en inclusiviteit. De organisatie streeft ernaar een event neer te zetten waar respect voor elkaar en de natuur in het DNA zit. Bekijk de website van Winter Garden Festival voor ticketprijzen en meer informatie.