Maak kennis met de Melitta koffiezetapparaat Varianza

De Melitta Koffiezetapparaat Varianza CSP F 57/0-10 is nu te koop voor 554,45 euro. Gezien de adviesprijs van 1149 euro, is dit een korting van maar liefst 51%. Eén ding is zeker: dit is niet je doorsnee koffiezetapparaat.

Dit automatische koffiezetapparaat van de Lidl weegt 9,64 kilo en heeft een druk van 15 bar. Het kan in totaal ongeveer 1,2 liter water bewaren en werkt met verse koffiebonen. Zo heb jij de heerlijke smaak die je als koffieliefhebber echt verlangt in de ochtend (en middag en avond).

lidl koffiezetapparaat

De Melitta Koffiezetapparaat Varianza CSP F 57/0-10 heeft een modern scherm met touch ID waarmee je makkelijk kunt kiezen wat voor soort koffie je wilt. Ook beschikt het apparaat over een alles-in-een-uitloop functie, waardoor je verschillende drankjes kunt maken zonder je kopje te verplaatsen.

Dankzij het Beste Aroma Systeem Plus en een handig melksysteem is het apparaat zeer makkelijk in gebruik. En ook aan de hygiëne is gedacht. Middels de automatische schoonmaak- en ontkalkingsprogramma’s houd jij het apparaat zonder moeite helemaal spik en span.

lidl koffiezetapparaat

Wil je meer weten over dit koffiezetapparaat van de Lidl? Check dat zeker de website van de Lidl.