Een van deze bedrijven is veelbelovend, omdat hun visie gebaseerd is op het helpen van andere bedrijven die beginnen op de blockchain. IotexPad zorgt hier voor en is een bedrijf dat reageert op de snelgroeiende cryptowereld.

 

Over IotexPad

IotexPad is de eerste launchpad op Iotex waarmee ze op ambitieuze manier de primaire launchpad voor alle grote Iotex projecten worden. Het wordt gebouwd op het Iotex-netwerk en helpt nieuwe bedrijven om zich te focussen op het ontwikkelen van hun bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat crypto-aandelen veiliger en makkelijker te gebruiken zijn. Hierdoor komt er een veiligere investeringsomgeving, waar zowel de investeerders als het project van kunnen profiteren. Crowdfunding van een next level dus.

Veiligheid garanderen en focus aanscherpen

De investeringen op het platform worden gedaan met TEX tokens, de inheemse token van het IotexPad platform. De eigenaren van $TEX krijgen allerlei ambitieuze en baanbrekende projecten op het Iotex-netwerk te zien, waar zij in kunnen investeren. Terwijl IotexPad de token verkoop en investeringen door goede banen leidt, kunnen de start-up projecten zich bezig houden met het ontwikkelen van hun idee en het groeien van hun bedrijf. Deze relatie (investeerders en launchpad zorgen voor de financiën, ontwikkelaars houden zich met het project bezig) verzekert dat de investering goed afgehandeld wordt, terwijl de start-up alle mankracht en tijd in het project kan steken, zodat hun visie de realiteit kan worden.

Iotex listing

Een gestructureerd, transparant én gedecentraliseerd model

IotexPad heeft een gerangschikte structuur gemaakt die zorgt voor een gedecentraliseerd model voor project lanceringen, terwijl de projecten met een hogere rang onderhouden worden. De voornaamste reden hiervoor is omdat IotexPad graag eerlijk, transparant en recht door zee het investeringsproces aan wil gaan. Door de rangschikking van het platform kan allocatie gegarandeerd worden, daarnaast kan IotexPad gemakkelijk BOTS herkennen en elimineren.

Er zijn in deze rangschikking 5 rangen te onderscheiden, namelijk: Bronze, Silver, Gold, Emerald en VIP. Voor elke rang is er een minimumbedrag nodig dat vast moet staan en die automatisch de allocatie regelt. IotexPad streeft ernaar om cryptovaluta projecten te verbeteren met incubatie, terwijl ze de tokens distribueren en liquiditeit verhogen.

Platform is op het moment in Beta

Het team is momenteel het platform aan het testen. De ontwikkeling van het platform loopt zelfs voorspoediger dan verwacht. Door de snelle ontwikkeling hebben zij de lancering van het platform naar voren geschoven. Ze moeten alleen nog de puntjes op de i zetten, en zijn deze laatste dagen bezig om de veiligheid te maximaliseren.

Iotexpad MAN MAN

Save the date

22 november: op deze dag gaat IotexPad de laatste test uitvoeren. Ze gaan een nep verkoop op het testnet van hun platform uitvoeren. Met de gegevens die zij uit deze test halen kan het team de ontwikkeling afronden en het platform klaarstomen voor de lancering.

3 tot 9 december: IotexPad heeft een ambitieuze lanceringsdatum van de IDO uitgebracht. Ze streven ernaar om dit op 3 december te doen. Ze weten alleen zelf ook dat de laatste testen en de Beta voor nieuwe problemen kunnen zorgen, dus ze geven zichzelf uiterlijk tot 9 december om de IDO uit te stellen.

Korte versie

IotexPad is de eerste inheemse launchpad en incubator die gemaakt wordt op het Iotex (XRC20) netwerk. Dankzij IotexPad hebben ontwikkelende projecten op Iotex een medium om hun projecten op te presenteren. Zowel de investeerders als de projecten kunnen dit medium gebruiken om te investeren, en investeerders aan te moedigen om onderzoek te doen en hun mening te delen.

Het team van Iotexpad is erg trots op hun product en prestaties en luisteren maar al te graag naar hun aanhang. Als je meer over IotexPad of het team wilt leren, check dan vooral hun de website.