Een Nederlands sieradenmerk voor mannen

Er is een nieuwe speler op het gebied van mannensieraden; en wat voor één. Invinity Amsterdam is in 2019 opgericht en heeft kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We horen je al denken: waarom hebben we nog niks van dit armbandenmerk gehoord? De eerste anderhalf jaar zijn ze volop bezig geweest met het samenstellen van de collectie én het zoeken van de beste edelstenen; en met succes.

De herenarmbanden zijn handgemaakt van 100% echte, zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, edelstenen en mineralen. Er wordt gebruik gemaakt van Agate-, Lava- en Tijgerstenen en diverse edelmetalen als afwerking. Hierdoor zijn de armbanden een stuk zwaarder, voelen ze kwalitatief beter aan en gaan ze langer mee.

herenarmbanden

De collectie herenarmbanden van Invinity Amsterdam

Dat de armbanden ontworpen zijn voor de modebewuste man, daar is geen twijfel over mogelijk. Echter heeft iedere man zijn eigen stijl; en dat snapt Invinity Amsterdam als de beste. De samenstelling van de collectie herenarmbanden zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Of jij nou graag een opvallende armband om je pols rockt als echte eyecatcher of juist meer fan bent van een ingetogen accessoire als subtiele toevoeging aan jouw outfit, het is er allemaal.

Wij selecteerden onze favoriete armbanden van Invinity Amsterdam. Check it out.

De armbanden die er tussenuitspringen, zijn de items met edelstenen. Deze geven de armbanden namelijk een unieke uitstraling van ingetogen luxe. Van een bruine armband van tijgeroog edelstenen tot aan een agate edelstenen item met opvallende symbolen; they got it all.

edelsteen armbanden invinity amsterdam

De liefhebber van stoere accessoires zal in zijn handen klappen bij de herenarmbanden met lavastenen. Deze stralen een bepaalde robuustheid en ongereptheid uit, welke perfect samengaat met een geheel zwarte outfit. De kleuren zijn basic, maar het design kan je niet ontgaan.

black king stoere zwarte herenarmbanden

Behoor jij tot de mannen die houdt van minimalistische accessoires? Dan zijn de armbanden van de Cuff Collection wat voor jou. Deze manchetarmbanden bewijzen dat eenvoud een kracht kan zijn. Door deze eenvoud hebben ze een chique uitstraling. Je kan ze dus dragen met vrijwel iedere outfit, van netjes tot aan casual.

gouden armband zilveren armband heren

Het grote voordeel aan deze armbanden is dat deze perfect te matchen zijn met je ringen. Dus ben jij een liefhebber van goud of zilver om je pols en vingers? Dan weet je wat je te doen staat.