Dat een baard een krachtig middel kan zijn, dat is al bewezen door vele mannen. Als je ooit de Canadese rapper Drake of de Game of Thrones-acteur Kit Harrington zonder baard hebt gezien, dan weet je genoeg.

Hoe sneller baard groeien

Een stijlvolle baard (en/of snor) kan een man vele malen aantrekkelijker en volwassener laten ogen, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar ben jij niet gezegend met een volle baardgroei? Dan hoef jij nu niet meer bij de pakken neer te zitten!

Hoe kan je je baardgroei stimuleren?

Er zijn talloze middelen en theorieën in omloop waarmee een baardloze man wél gezichtsbeharing zou kunnen krijgen. Een gezonde levensstijl, exotische oliën en ga zo maar door. Maar wat je echt nodig hebt is een product waarbij de werking op baardgroei wetenschappelijk is onderbouwd. Goed nieuws: die hebben we voor je gevonden. Maak kennis met het Neofollics baardserum, het meest effectieve baardgroei serum op de markt.

Neofollics baardserum kent vele voordelen

Neofollics is het enige Biotech bedrijf dat het haargroeicomplex Neoxyl® gebruikt. Dit is te zien als een betere opvolger van Minoxidil, een haargroei medicijn dat alleen op doktersrecept verkrijgbaar is en grote nadelen kent.

baard groeien serum

Hair Growth Beard Serum

Neofollics €24,95 Shop nu

Een wetenschappelijke studie toont aan dat het Neoxyl® effectiever is dan Minoxidil en bovendien geen bijwerkingen heeft. Er werd zelfs aangetoond dat de ingrediënten van het Neofollics baardserum een toename geven van 96,8% in de celgroei. Effectief? Zeker!

Waarom werkt dit baardserum wel?

Neofollics Hair Technology, het bedrijf achter dit serum, ontwikkelt al jaren lang producten tegen haarverlies en voor de verbetering van haargroei. Hun succesvolle middelen tegen haarverlies (onder andere een haargroei lotion) worden wereldwijd verkocht en hebben duizenden tevreden gebruikers. Vanwege de grote vraag naar een écht goed product voor baardgroei heeft Neofollics nu ook hiervoor een formule speciaal ontwikkeld.

Het baardgroei serum van Neofollics bevat in totaal maar liefst 12 actieve ingrediënten die bijdragen aan de gezonde groei van jouw baard. De wetenschappelijk bewezen ingrediënten laten de baardharen sneller groeien, verlengen de groeicyclus van het haar en geven de niet geactiveerde of verzwakte haarzakjes een extra stimulans, zodat jij weer een mooie volle baard kunt laten groeien.

baardgroei stimuleren met serum

Het baardgroei serum van Neofollics bevat daarnaast ook essentiële oliën als sandelhout olie, castor olie, rozemarijn olie én verzorgende agave gel die de huid verzorgt en de baardharen een gezonde glans geeft. De zachte subtiele geur van sandelhout zorgt voor een heerlijk fris gevoel.

Doordat Neofollics samenwerkt met haarklinieken, dermatologen en apothekers zijn alle ingrediënten klinisch en dermatologisch getest. Dan weet je in ieder geval dat het product niet alleen effectief is, maar ook veilig. Wel zo belangrijk voor iets wat jij op je gezicht smeert.

Hoe gebruik je dit baardserum om je baardgroei optimaal te stimuleren?

Dus heb jij weinig tot geen baardgroei, kale plekken of wil jij simpelweg sneller een vollere baard? Dan is de aanschaf van het Neofollics baardserum voor €24,95 stap #1.

De volgende stap: het product op de juiste manier gebruiken. Door het baardserum twee maal per dag op de baard en het gezicht aan te brengen, kan jij zo snel als mogelijk een vollere baard krijgen. Bij ieder gebruik dien je zo’n 2 á 3 pompjes te gebruiken. Nadat jij het hebt aangebracht op de juiste plek, ben je ready to go. Het serum is direct werkzaam, maar het duurt wel even voordat je resultaten ziet. Haargroei is namelijk een langzaam proces. Baardharen groeien namelijk gemiddeld 0,3 tot 0,5 millimeter per dag, dus na zo’n drie maanden zal het resultaat zichtbaar zijn.

baardserum

Hair Growth Beard Serum

Neofollics €24,95 Shop nu