Bij het woord ‘vintage’ begint ons hart al sneller te kloppen. Want laten we eerlijk zijn: vroeger was alles beter toch? Dit geldt al helemaal voor bepaalde items. Een vintage horloge, een vintage sofa en vooral vintage tassen zijn echte showstelers.

Vintage tassen voor mannen

Een tas is er oorspronkelijk maar voor één reden: het eenvoudiger transporteren van goederen. Volledig praktisch dus. Echter moeten we niet vergeten dat een tas vandaag de dag een belangrijk onderdeel is geworden van je outfit. En wanneer jij – net als de meeste mannen – vrijwel dagelijks gebruik maakt van een tas, zorg er dan ook voor dat het een stijlvolle toevoeging is aan jouw outfit.

reistas design
Foto: Rien Welsink

Als jij de crème de la crème wil in de tassen scene, dan is er maar één keuze de beste: een toffe vintage designertas. Don’t worry, we’ve got your back(pack).

L’Étoile Luxury Vintage is de place to be

Er is een handvol merken die er met kop en schouders bovenuit steekt.  Dior, Chanel, Hermès, Fendi, Prada en zeker ook Louis Vuitton; ze zullen je hoogstwaarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken. Dat is niet zonder reden.

Oké, we kunnen eerlijk zijn. Voor mannen gelden er nog altijd andere regels dan vrouwen wat betreft tassen. Het dient natuurlijk niet vrouwenlijk te worden wanneer jij met een toffe vintage tas de deur uit gaat. Een handtasje is een no-go. Wij raden aan om voor een weekender, aktetas, cross-body of backpack te gaan.

Dior tas heren
Foto: Hah Eljoenai

Wij selecteerden de populairste Louis Vuitton tassen van L’Étoile Luxury Vintage waarmee jij als stijlvolle guy de show kan stelen.

Louis Vuitton tassen voor heren

De Keepall is een van de mannelijkste tassen van het iconische Louis Vuitton. Bovendien is dit ongetwijfeld de meest praktische aanschaf die jij kan doen. Wanneer jij een weekendje weg gaat, is een weekendtas vaak de enige goede keuze. Een rugzak is te klein en een koffer is too much.

Louis Vuitton reistas
Foto: Rien Welsink

De Louis Vuitton Attaché is daarentegen een tas voor dagelijks gebruik. Ben jij vaak on the road voor zaken, dan is een aktetas onmisbaar. Niet alleen stijlvol door het smalle design, maar ook zeer praktisch voor al jouw werk spullen. Laptops, mappen en kleine gadgets kan jij eenvoudig en georganiseerd meenemen.

Vintage tassen voor heren

Keepall 55 with Bandoulière shoulder strap

Louis Vuitton €850,00 Shop nu
louis vuitton aktetas

Attaché

Louis Vuitton €850,00 Shop nu

Ben jij op zoek naar een dergelijke design tas en wil jij wat meer inspiratie? Check de hele collectie vintage tassen voor heren hier.