Speciaalbier wordt steeds populairder

Speciaalbieren worden alsmaar populairder. Uit onderzoek van Nederlandse Brouwers blijkt namelijk dat de vraag naar speciaalbier al 10 jaar lang op rij stijgt. Ook gaat het aanbod verder dan alleen een witbiertje, veel verder. Denk aan Weizen (ja mensen, dit is écht anders dan witbier), Tripel, Bock, Blond, Ale en ga zo maar door. Kortom: het is een uitgebreide wereld met talloze verschillende smaken. Daar proosten we (letterlijk) op!

Wil jij in deze tijd, nu de kroegen en restaurants helaas hun deuren hebben moeten sluiten, tóch genieten van de lekkerste speciaalbieren? Dan hebben we voor jou het chillste abonnement van dit moment gevonden. Maak kennis met een het bierabonnement De Proeftuin van Hertog Jan. Hiermee kan jij jouw eigen woonkamer omtoveren tot een privé proeflokaal.

Bierabonnement van Hertog Jan

Deze maand komt Hertog Jan – als een van de eerste speciaalbierbrouwerijen van ons land – met een abonnement waarvan iedere bierliefhebber begint te watertanden. De Limburgse brouwerij en hun brouwers experimenteren vaak met nieuwe recepten. Een deel van deze recepten wordt echter nooit uitgebracht, en juist daar komt het speciaalbierabonnement van Hertog Jan om de hoek kijken. Met De Proeftuin krijg jij de uitgelezen kans om deze gelimiteerde speciaalbieren te proeven die nergens anders te koop zijn. Dit is dus echt ‘speciaal bier’. En het mooie van alles: ze worden gewoon bij jou thuis geleverd. Laten we eerlijk zijn: dat is wel echt lekker met deze winterse temperaturen.

Maar daar stopt het niet. Ook ontvang je een ledenpas waarmee je later in het jaar kan genieten van exclusieve voordelen, zoals een uitnodiging voor een event bij de Hertog Jan-brouwerij in Arcen of een proeverij bij jou in de buurt. Zo kan jij jezelf echt gaan omtoveren tot een kenner.

bierbrouwerij Hertog Jan

De Proeftuin is niet alleen het perfecte abonnement voor de bierdrinkers, maar het is ook een droom van de Hertog Jan-brouwers. Die droom wordt nu werkelijkheid. Zij worden nu keer op keer uitgedaagd om unieke bieren te creëren met hun kennis en vakmanschap, voor een gelimiteerde groep liefhebbers.

“Als brouwers experimenteren wij graag met nieuwe smaken. Veel van onze creaties delen we niet buiten de brouwerij. Zonde natuurlijk. Met het bierabonnement De Proeftuin geven we de bierliefhebbers een kijkje in onze ketels en krijgen ze onder andere toegang tot deze unieke speciaalbieren. Ik ben erg blij dat wij op deze manier, rechtstreeks vanuit de brouwerij, de speciaalbieren kunnen delen met onze liefhebbers. Én we zijn natuurlijk uitermate benieuwd naar hun mening over de smaak.”, aldus brouwer Micha Peute.

Hoe werkt De Proeftuin?

De leden van De Proeftuin worden vier keer per jaar verwend met drie kruiken (50 cl) met nooit eerder verschenen speciaalbieren, brouw- en smaaknotities van brouwers en een unieke kijk achter de schermen. Kortom, jij wordt helemaal meegenomen in de weg naar de speciale creaties. Als member kan jij ook nog eens persoonlijke feedback geven op de speciaalbieren. Met dit exclusieve lidmaatschap ben je dus echt volwaardig lid van de community. In eerste instantie zullen er slechts 10.000 lidmaatschappen beschikbaar zijn.

De proeftuin hertig jan abonnement bier

Bij je eerste De Proeftuin-pakket ontvang je twee unieke glazen. Zo kan je als een echte baas de speciaalbieren drinken. Jij kan je uitsluitend via de online brouwerijwinkel van Hertog Jan aanmelden voor De Proeftuin. De prijs van het abonnement bedraagt €130,- per jaar of €35,- per kwartaal inclusief verzending. Dit maakt het niet alleen een verwennerij voor jezelf, maar ook een perfect cadeau voor je bierdrinkende vrienden!

In samenwerking met Hertog Jan