De Proeftuin: het bierabonnement van Hertog Jan

Het is alweer een jaar geleden dat Hertog Jan De Proeftuin lanceerde, een exclusief bierabonnement waarbij de leden ieder kwartaal drie kruiken van gelimiteerde speciaalbieren ontvangen. Deze bieren zijn stuk voor stuk gemaakt door de brouwers van Hertog Jan, die continu aan het experimenteren zijn met nieuwe recepten. Er zitten zelfs bieren tussen die nooit t in de supermarktschappen zullen verschijnen, en juist dit maakt De Proeftuin een abonnement voor de échte bierdrinkers onder ons. In deze Hertog Jan-club is er plek voor slechts 10.000 abonnees. Jij bent dus een van de enigen die deze gelimiteerde bieren kan proberen. We kunnen deze groep dus zien als dé bierdrinkers van ons land. Maar er is meer, veel meer.

hertog jan bierabonnement kopen cadeau

De leden ontvangen berichten van de Hertog Jan-brouwers, krijgen een uniek kijkje achter de schermen en ontvangen een membership card. In 2023 komen er nog veel meer toffe bijkomstigheden, zoals bijzondere content, toegang tot exclusieve evenementen, speciale winacties en meer 1-op-1 interactie tussen de leden en de brouwers. Zo krijg jij letterlijk een kijkje in de keuken brouwerij.

Om een beeld te schetsen, nemen we jullie even mee naar het allereerste biertje uit De Proeftuin: Bourgondische Chocolade Stout. Meesterbrouwer Micha en brouwer Luke werd al jarenlang gevraagd een krachtig en moutig bier met een bijna zwarte kleur en dikke romige schuimkraag te creëren. Eén ding is zeker: dit kan je wel aan deze twee toppers overlaten. Check de YouTube-video hieronder waarin de twee Hertog Jan-brouwers jullie meenemen:

 

Welke bieren ons staan te wachten in 2023, dat wordt natuurlijk geheim gehouden. Het is tenslotte een verrassing. Wel kunnen we alvast een kleine hint geven over een nieuw speciaalbiertje van 2023 door jullie te vertellen over de laatste speciaalbier van dit jaar: een tarwewijn die zich uitstekend leent om op vaten gerijpt te worden.

Niet alleen top om te nemen, maar ook om te geven

Heb jij iemand in je familie of vriendengroep die graag een biertje drinkt? Dan is dit ongetwijfeld een cadeau waar diegene op zal proosten.  Mocht je voor 5 januari een abonnement afsluiten of vernieuwen, dan ontvang jij het eerstvolgende pakket in maart 2023. Check de website van Hertog Jan voor de prijzen en meer informatie over De Proeftuin.

abonnement bier hertog jan cadeau mannen

Bier | Geen 18, geen alcohol | Alcoholisch product

In samenwerking met Hertog Jan