Met chelsea boots ben jij klaar voor de winter

Chelsea boots zijn één van de meest stijlvolle schoenen voor mannen. Ze zijn comfortabel, veelzijdig en uitermate geschikt als herfst- en winterschoenen. Beige chelsea boots zijn onderdeel van een iconische look, in combinatie met een camel overcoat. Maar ook andere kleuren zijn minstens zo stijlvol, denk aan zwarte leren chelsea boots om al jouw outfits een vleugje rock ’n roll te geven.

Herfst schoenen mannen chelsea boots MAN MAN

Derby’s als all time favorite

Zoals elke man waarschijnlijk sneakers heeft, zou ook elke man een paar nette schoenen moeten hebben. En dan zijn derby’s de beste optie. Deze schoenen zijn multifunctioneel aangezien ze gecombineerd kunnen worden met zowel een jeans als bij een pak. De schoenen zijn stijlvol, veelzijdig en klassiek. Hiermee zorg je voor een upgrade van je garderobe, zeker voor de herfst. Wanneer jij derby’s vooral wilt dragen onder casual en smart looks, ga dan voor een variant met een rondere punt. Deze heeft enigszins een sportievere look dan andere derby’s. Wanneer jij ze vooral onder je pak wilt rocken, ga dan voor derby’s met een spitsere punt. Zo ben jij klaar voor alle gelegenheden.

Voor een stoere look: veterboots

Veterboots zijn stoer en comfortabel. Zeker in de koudere maanden zijn dit zeer geschikte schoenen die jouw outfits af zullen maken. Rock deze met jeans en een leren jas voor een streetstyle look. Of ga voor een nettere look in combinatie met een pantalon. Met veterboots kun je vele kanten op. In de herfst zijn vooral donkere kleuren een goede optie. Zo kan jij al het regenachtige en koude weer stijlvol trotseren.

herfst schoenen mannen chelsea boots brogues sneakers MAN MAN

Speelse desert boots voor jouw casual looks

Ook de desert boot is een ideale schoen voor de herfst. Het is een comfortabele schoen die je kunt matchen met al jouw jeans en chino’s. Zo is de desert boot ook wel te zien als de kers op de taart van jouw casual look. Tevens is dit een schoen die heel stijlvol is in suède. Belangrijk is dat de fit van de broek goed moet zijn, niet te strak en niet te wijd. Sla je broekspijpen 2 à 3 keer om en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Must-have voor elke man: sneakers

Elke man dient wel een paar sneakers te hebben. Het is een must-have in de garderobe van de moderne man. Ze zijn super comfortabel, stijlvol en makkelijk te combineren. Laat in de herfst en winter je canvas sneakers lekker in de kast liggen en ga voor lederen sneakers. Ook is het verstandig om je witte cleane sneakers schoon te houden voor aankomende zomer. Deze zullen in het najaar namelijk genoeg te voorduren krijgen. Ruil deze in voor échte herfstkleuren. Grijze, groene of zwarte sneakers zullen samengaan met al jouw herfst en winter outfits.

Herfst schoenen mannen sneakers MAN MAN

Je schoenen zijn belangrijk, maar de rest van je outfit natuurlijk ook. Deze items voor de herfst zijn je geld waard.