Even RØSTIG aan doen

RØSTIG is in 2021 opgericht door Arjan Beeuwkes om jonge mensen duurzaam te laten ontspannen. Toen hij in de start-up wereld veel jonge mensen onderuit zag gaan door burnouts en stress, besloot hij een bedrijf te beginnen dat helpt bij het bewerkstelligen van een betere balans.

‘Wij zijn de ambassadeurs van de lage hartslag, de Zuidas van het Zen-gevoel en de Harvard voor hangmat-luieren. Wij zijn røststokers en blazen jouw stoom af.’ – Arjan Beeuwkis

Zodoende biedt de glamping, die dichtbij de Randstad is gepositioneerd, een breed scala aan faciliteiten om de sleur van alledag los te laten. Gasten van RØSTIG verblijven in luxueuze glamping-accommodaties op een prachtige locatie in de natuur. De slaapt in een tipi of houten pod, die voorzien is van een heerlijk bed, schoon linnengoed, kleedjes en een knus hoekje om je terug te trekken.

glamping luxe nederland

Er is zelfs elektra aanwezig in de accommodatie en ook buiten word je van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een buitenkachel of vuurschaal en relaxte buitenstoelen. Wat betreft koken heb je twee keuzes: boven je kampvuur of op een gasstel. Kookgerei is ook aanwezig: bij aankomst ontvang je borden, bestek en dergelijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RØSTIG (@ro.stig)

De glamping biedt meer dan alleen ontspanning

Bij de prijs van je verblijf zitten 2 à 3 workshops per dag inbegrepen die bijdragen aan het ervaren van duurzame rust. Hierbij moet je denken aan workshops in de vorm van yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en andere creatieve vormen van ontspanning. Ben je wat avontuurlijker ingesteld en zoek je liever de actie op? Dan biedt RØSTIG verschillende activiteiten aan, zoals kanoën, suppen, fatbiken en vuur maken. Nadat je actief bezig bent geweest kun je tot rust komen in de sauna of hottub, massages aanvragen of lekker chillen in een hangmat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RØSTIG (@ro.stig)

Op het terrein is bovendien een horecagelegenheid beschikbaar: restaurant Lingelands ligt aan het water en je kunt hier bij mooi weer heerlijk genieten van een lunch of een borrel. Je hebt ’s avonds de mogelijkheid om anderen te ontmoeten bij het kampvuur of je terug te trekken in je accommodatie. Voor een volledige sfeerimpressie kun je het beste de Instagram van de glamping raadplegen.

Wat kost het verblijf bij RØSTIG en wanneer kun je er terecht?

Van 28 april tot en met 30 september ben je meer dan welkom op glamping RØSTIG. Je hebt de keuze om 2, 3, 5 of 7 nachten te verblijven: doordeweeks kost dit 79,95 per nacht (vanafprijzen), inclusief 2 à 3 workshops per dag. In het weekend betaal je 85,95 per persoon per nacht, met inbegrip van de workshops. Het concept van RØSTIG slaat goed aan bij de bezoekers, waardoor de mogelijkheid zich aandient om de glamping uit te breiden met een tweede locatie. Bekijk de website van RØSTIG voor meer informatie.