G-Star RAW The Rhythm of Denim

In navolging op de afgelopen succesvolle G-Star RAW x Snoop Dogg campagne, weet het kledingmerk zich nu van een andere kant te laten zien. De nieuwe campagne The Rhythm of Denim is geïnspireerd door de urban-tapbeweging en brengt je in een unieke flow.

G-STAR nieuwe collectie

Deze dansstijl weet wereldwijd de aandacht trekken van verschillende mensen. The Rhythm of Denim vangt een artistieke vertaling tussen twee tapdansers van wereldklasse. Zij weten zich te verwoorden door gebruik te maken van hun dans en muziek en uiten zich zonder taalgebruik. Met dans als dialoog en denim als uniform. Waar G-Star de aandacht op wil vestigen is de artistieke kant van hun kledingmerk. Eén ding is zeker: dat is gelukt.

Tapdance is back in 2022

De dansstijl tapdansen werd geboren in het begin van de 19e eeuw. Het was een vorm van communicatie tussen mensen. Het speelde een krachtige rol in de Roaring Twenties, wat deze kunstvorm enorm populair maakte. Het stond om die reden centraal bij Broadway-shows in New York.

g-star raw the rhythm of denim g-star raw the rhythm of denim 1

Even doorspoelen naar 2022, waar tapdance een moderne comeback maakt over de hele wereld. Alleen is de dansstijl nu geremixt met andere stijlen. Een urban dansstijl heeft zich gemanifesteerd, met een crossover van tap- en breakdance. Dit is de plek waar denim voor het eerst de ultieme stof werd voor zelfexpressie. Een betere samenkomst van dansstijlen en kleding bestaat niet.

‎Twee tapdansers van wereldklasse mochten de krachtige nieuwe G-Star RAW campagne tot leven brengen. Wereldkampioen Tap Kamira Samuel en eersteklas Broadway-performer Lee Howard, onthoud die namen. Zij tonen met hun talent en passie voor tapdance, de premium en multifunctionele looks uit de nieuwste Hardcore Denim collectie van G-STAR Raw.

Wij selecteerden hieronder onze favoriete jackets van de nieuwe collectie: 

bomber jacket denim spijkerjas denim G-STAR

Jack Evans is degene die achter de choreografie zit van The Rhythm of Denim campagne. “Het eenvoudige uitgangspunt van twee personages op verschillende locaties die transcedent communiceren via ritme, geeft ons een hedendaagse kijk op tapdance in zijn rauwste, meest natuurlijk vorm”, aldus Evens.

Wij selecteerden hieronder onze favoriete jeans van de nieuwe collectie: 

blauwe denim jeans G-star zwarte denim jeans G-STAR

Check alle kledingstukken van de Hardcore Denim-collectie op de website van G-STAR.