Lago Lago keert terug in juni 2024

Het festival Lago Lago keert weer terug in 2024. Van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni zullen de elektronische beats weer klinken door de Stroombroek. Door velen wordt dit festival echt omschreven als een kleine festivalvakantie, en wij kunnen jullie uit ervaring vertellen: zo voelt het zeker.

Tijdens Lago Lago wordt er aan iedereen gedacht. Alle verschillende soorten muziek zorgen voor een unieke vibe, waar jij ongetwijfeld jouw soort tunes gaat horen. De line-up bestaat uit namen als Antal, Acid Pauli, Avalon Emerson, Ame, Carista, Coloray Dj Seinfeld, Doppelgang en Kamma & Masalo. Bekijk hieronder het gehele blokkenschema van Lago Lago 2024 (dat belooft veel goeds!):

Blokkenschema Lago Lago

Optredens die je niet mag missen

Terwijl de beats van Lago Lago 2024 door de Stroombroek te horen zijn, zijn er drie acts je simpelweg niet mag missen. Wij lichten onze favorieten uit:

Als een icoon van het Amsterdamse nachtleven, brengt Antal zijn unieke mix van house, dance en funk naar de festivalweide. Als je deze man ooit hebt zien optreden, dan weet je hoe energiek hij is. Al bijna 30 jaar brengt hij overal waar hij komt de voetjes van de vloer met zijn aanstekelijke stijl en onmiskenbare groove.

De Duitste sensatie Amê, bestaande uit Kristian Beyer en Frank Wiedermann, staat garant voor een heerlijk feestje vol deephouse en techno. Hun diepgaande en hypnotiserende soundscapes zijn een perfecte aanvulling op de rest van het festivalprogamma.

Last but not least: Coloray. Met zijn unieke melodieën weet deze Tilburgse producer moeiteloos het publiek mee te nemen in zijn act, een opzwepende mix van hedendaagse elektronica en EBM. En hoe! Check de Instagram-video hieronder. Wedden dat nu ook de festivalkriebels bij jou opkomen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coloray (@heycoloray)

Een vol programma én comfort to the max

Een heel weekend lang wordt er zo’n 16 uur per dag muziek gedraaid, je komt dus zeker weten niks te kort. Maar op een dergelijk weekendfestival is het toch ook wel lekker als alles rondom de muziek goed geregeld is. Naast dat je natuurlijk je eigen tent op kan zetten, kon je ook verschillende plekken en accommodaties huren. Zo kan je met je vrienden het festival bezoeken in een caravan en daar een speciale plek voor huren. Camping vibes komen zo pas echt tot leven.

Benieuwd naar de zomerse vibe? Check de Instagram-video hieronder van Lago Lago:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

Wil jij jezelf (en je festival maten) toch van wat meer luxe voorzien? Don’t worry, they’ve got it all. Huur dan een van de verschillende soorten bungalows. Het is wel heel lekker om na een lange festivaldag maximaal te chillen en tot rust te komen, right? Zo kan je er de volgende dag in ieder geval weer lekker tegenaan.

Verder is er meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en jezelf te vermaken met andere activiteiten. Er zijn verschillende yoga sessies, je kan een lekker verfrissende duik nemen en voor de liefhebbers is er zelfs een Terme (spa). Dat er aan iedereen wordt gedacht blijkt wel dat er ook een breed vegetarisch aanbod vanuit culinaire food trucks is.

Groen is een belangrijk thema

Het festival vindt plaats aan Stroombroek bij Braamt in de Achterhoek. Bij Lago Lago ben je helemaal omringd door de natuur. Je kan heerlijk samen aan het strand zitten samen en tegelijkertijd genieten van de muziek. De locatie draagt ook zeker bij aan het echte vakantiegevoel. Omdat het festival omringd wordt door de natuur is het belangrijk dat daar goed en duurzaam mee om wordt gegaan.

lago lago camper

Lago Lago is sinds oktober 2022 dan ook officieel onderdeel van de Green Deal Circular festivals. Deze Green Deal is opgezet door Nederlandse overheid en heeft als doel, om volledig circulaire festivals in 2025 te kunnen organiseren. Zo wordt er in werkgroepen gewerkt aan de thema’s; Energie, Eten & Drinken, Reizen & Transport en Water. Ben je dus gewoon ook nog eens bewust aan het feesten.

Koop nu je tickets voor Lago Lago 2024

Het festival vindt dus plaats van 28 juni tot en met 30 juni 2024. Je kan kiezen voor een heel weekend of natuurlijk één dag, al kan dat dan alleen voor op zondag. De Early Bird en Regular Weekenders zijn al uitverkocht. Wil jij naar dit festival? Dan moet je dus wel even gas geven en stappen ondernemen. Bekijk de website van Lago Lago voor de gehele line-up, ticketprijzen en meer informatie.