Paradise X Loveland ADE – vrijdag 20 oktober

Deze is voor alle liefhebbers van housemuziek. Dit unieke samenwerkingsverband tussen twee gerenommeerde namen in de industrie is haast een garantie voor een avond vol lekkere beats. Met artiesten als Jamie Jones, HoneyLuv, Mason Maynard en Richy Amed gaat het dak eraf. De heerlijkste house zal door de speakers vloeien en de avond helemaal maken. Alleen maar positieve vibes die jou aan niet anders laten denken dan de muziek, waardoor je voordat je het weet in de ochtend nog steeds aan het dansen bent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loveland (@lovelandnl)

KI/KI All Night Long + B2bs – ADE Special – vrijdag 20 oktober

Dit is er een voor alle liefhebbers die niet kunnen kiezen. Hier krijg je het gewoon een heerlijke mix van voornamelijk house en techno voorgeschoteld. Van de Amsterdamse underground tot technotempels over de hele wereld: KI/KI loopt voorop in een nieuwe rave-opstand. Hierbij maakt ze gebruik van trance, acid en techno. Uiteindelijk creëert ze haar eigen wereld die snel maar dromerig is en ook futuristisch maar nostalgisch. De locatie ‘De Bajes By Levenslang’ maakt dit een onvergetelijk feest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KI/KI (@ki.slash.ki)

Awakenings ADE 2023: Exhale by Amelie Lens – zaterdag 21 oktober

Awakenings is al jarenlang een begrip in de techno scene en ook dit jaar zullen ze ons niet teleurstellen en groots uit pakken tijdens ADE. Een van de vele evenementen is ‘Exhale’ gehost door niemand minder dan Amelie Lens. Ook de alom bekende artiesten 999999999, FJAAK, I Hate Models en Raven zullen hun kunsten vertonen. Een heerlijke avond vol techno beats die ons weg gaan blazen staan ons te wachten, dat weten we zeker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

DGTL DGTL ADE: Gou Talk With Peggy Gou – zondag 22 oktober

Ze had met (it goes like) Nanana misschien wel een van de grootste hits deze zomer. Gou Talk With Peggy Gou mag dan ook zeker niet ontbreken op jouw lijstje. Peggy Gou is een van de meest populaire en misschien ook wel beste dj’s van dit moment. Reden genoeg om DGTL één van de vetste feesten te hosten tijdens ADE. De dj uit Zuid-Korea wordt tijdens Gou Talk bijgestaan door grote namen als Crista, Hiver, Matisa Objekt en nog vele anderen. Kortom, een feest wat je nog lang zal bijblijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DGTL (@dgtlfestival)

Dit zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten tijdens ADE, maar met maar liefst 2.900 dj’s die komen optreden is er natuurlijk genoeg te feesten tijdens dit geweldige evenement. Of je nu een liefhebber bent van techno, house, hardstyle of een andere elektronische muziekstijl, ADE biedt voor ieder wat wils.