Inner Circle’s singles events

Singles events. Iets wat ooit zulke ongemakkelijke gevoelens opriep, is nu compleet veranderd in positieve zin. Minder vage locaties en ongemakkelijke gesprekken, meer extravagante feesten op fantastische locaties met een sfeer waardoor jij de hele avond (en wellicht nacht) kan mixen en minglen. En het brein achter dit alles? Inner Circle.  

Mocht je het nog niet weten, Inner Circle is een dating app die zich vooral focust op offline daten. Ze hebben singles events een enorme make-over gegeven. Ze willen namelijk dat je die telefoon van je aan de kant gooit en weer eens écht gaat daten. Naast de ‘normale’ functies van een dating app organiseren ze singles events op plaatsen waar je eigenlijk altijd al heen wilde gaan, maar die je nooit echt kon vinden. En het beste van dit alles? Iedereen op die evenementen is single. Je kan er dus lekker op los flirten.

Hier zie je hoe hun recente evenementen zijn gegaan.

Inner Circle

1. De kunst van de liefde bij Straat Museum

Cultuur, romantiek en pizza. Noem jij maar eens een betere manier om iemands hart te veroveren. Als het gaat om een date, is het altijd leuk om iets nieuws uit te proberen. En je kreeg het niet beter dan op Inner Circle’s unieke date night bij het Straat Museum. Gigantische street art op de achtergrond, een privétour door het museum, vers gebakken pizza en spelletjes die het ijs binnen no-time hebben gebroken en iedereen liet flirten als nooit tevoren.

2. Zomerse terras take-over

Samen met Cut Throat Amsterdam had Inner Circle een onvergetelijke avond georganiseerd, vol met cocktails, singles en al jouw favoriete muziek. Op die manier weet jij meteen hoe je match danst (we weten allemaal hoe belangrijk dat is) en kan je ook iets anders doen dan alleen praten. Nog een klein extraatje: er waren zelfs kappers aanwezig, zodat iedereen eruit zag om door een ringetje te halen. Helemaal klaar om misschien wel de liefde van hun leven (of de komende week) te vinden. 

3. Een met neon-overladen fietsrit naar een onvergetelijke party

Daten hoeft niet te betekenen dat je altijd maar drankjes met iemand moet doen. Soms kun je je ook door de straten van Amsterdam bewegen met honderd andere singles, tijdens een met neon overladen fietsrit. Om iedereen van A naar Beter daten te krijgen, had Inner Circle de handen ineen geslagen met Swapfiets voor het organiseren van een fietsevenement met een twist. Gedurende de route hebben singles de kans gehad om het ijs te breken en de reis eindigde met een feest dat doorging tot zo laat mogelijk (helaas was dat maar tot twaalf uur).

Dit soort evenementen worden maandelijks georganiseerd, en gezien de corona-situatie aan de betere hand is blijven ze dit ook gewoon doen. Dus, waar wacht je nog op? Als je de volgende evenementen niet wil missen, moet je het volgende doen:

  1. Meld je hier aan voor Inner Circle.
  2. Kijk even bij het ‘discover’-gedeelte om je favoriete evenement te vinden. 
  3. Nu hoef je alleen nog maar op te komen dagen!
In samenwerking met Inner Circle