Het bekende cognacmerk Rémy Martin verwent ons met kerstcadeaus

Achter elk merk schuilt een verhaal. Zo ook bij Rémy Martin. Elk jaar opnieuw geven de kostbare druiven van de Grande en Petite Champagne, twee topwijngaarden in de Cognac, de eau de vie die als basis dient voor de cognac van Rémy Martin. De druiven worden gedestilleerd op wijnmoer in kleine destilleerkolven en ontwikkelen zo geleidelijk de rijke en elegante smaak waar ze bij Rémy Martin bekend om staat. Elke stap, elk element en elke seconde telt in deze avontuurlijke reis waarin grond en tijd elkaar vinden in de passie en het vakmanschap van het merk.

met remy martin odessey

Achter het logo van cognacmerk Rémy Martin schuilt ook een verhaal. Het fabeldier is het ultieme symbool van kracht, wijsheid, moed en creativiteit. Deze waarden wil het cognacmerk uitstralen; en dat doen ze als de beste. Via de schitterende geïllustreerde geschenksets nodigt dit mythische icoon van het merk je uit voor een magische reis naar zijn terroir, de grond waar de cognac vandaan komt. Deze reis gaat van de zonovergoten wijngaarden van de Grande en Petite Champagne tot de donkere kelders waar de eikenhouten vaten liggen opgeborgen. Deze geschenksets zijn in drie varianten verkrijgbaar. Check it out: 

1. RÉMY MARTIN VSOP LIMITED EDITION VERSIERDE FLES

Wil jij dit jaar een creatief en iconisch geschenk geven aan een van je naasten? Dan is de volledig versierde Rémy Martin VSOP een sterke keuze. De krachtige en elegante aroma’s zorgen voor een perfecte harmonie. Deze leent zich perfect voor verschillende cocktails.

remy martin nummer 1

VSOP LIMITED EDITION

Rémy Martin €45 Shop nu

Het limited edition Odyssey-label straalt de stijl uit van het merk. Met de versierde Odyssey-box is het symbool te zien van Rémy Martin. De QR-code die je bij het geschenkset krijgt, maakt een overweldigende ervaring mogelijk en verleent toegang tot een wereld van smaak, het ultieme recept voor een Rémy Ginger-cocktail en tips om de cognac te combineren met eten. Kortom: een waanzinnig goed cadeau voor de feestdagen.

2. RÉMY MARTIN VSOP LIMITED EDITION MET 2 VSOP COGNAC GLAZEN

Ook bij deze geschenkset gaat het om dezelfde fles drank. De spectaculaire Odyssey-box met twee exclusieve Rémy Martin VSOP-cognacglazen straalt de signatuurstijl uit van het merk. Het verschil is dat je bij deze box twee exclusieve Rémy Martin VSOP-cognacglazen krijgt.

remy martin nummer 2

VSOP MET 2 VSOP COGNAC GLAZEN

Rémy Martin €45 Shop nu

 

Deze glazen lenen zich perfect voor het maken en drinken van een cocktail. Ook bij deze box zit een exclusieve QR-code. Deze geeft toegang tot een wereld van smaak en tips om de drank te combineren.

3. RÉMY MARTIN VSOP LIMITED EDITION MET EEN MINIATUURVERSIE VAN 1738 ACCORD ROYAL

Het derde en laatste geschenkset beschikt – naast dezelfde Rémy Martin VSOP fles in de bovengenoemde cadeauverpakkingen – over een miniatuurversie van 1738 Accord Royal. Dit is een miniatuurfles van vijf centiliter, van de drank 1738 Accord Royal. Dit is een cognac met een beduidend langer rijpingsproces dan de VSOP. De 1738 bevat eau de vie in de leeftijd tot 20 jaar. Dit geeft de cognac een opmerkelijke rijke, zachte en aromatische smaak.  Deze box is onder andere ook versierd met de signatuur van het cognacmerk.

remy martin nummer 3

VSOP LIMITED EDITION WITH 1738 ACCORD ROYAL MINIATURE

Rémy Martin €45 Shop nu

De geschenksets koop je in Nederland tegen de richtprijs van €45,- bij de betere cavist, in slijterijen en bij Gall&Gall.

Geen 18, geen alcohol