Altijd stroom met de Bluetti AC200P 2000WH/2000W Power Station

Hetgeen waarmee de Bluetti Power Station zich ten eerste onderscheidt, is de LifePO4 accu. Deze heeft een veel langere levensduur dan de accu’s van andere grote Power Stations. Je kan met deze unit uitgaan van gemiddeld 3500 cycli. Na deze laadcyclussen zal de capaciteit nog steeds gemiddeld zo’n 80% zijn, Krachtig én duurzaam dus!

Maar de belangrijkste vraag: wat voor apparaten en hoeveel apparaten kan je allemaal voorzien van energie met de Bluetti AC200P 2000WH/2000W Power Station? Met de batterijcapaciteit van 2000WH en een uitgaande vermogen tot 2000W kan je vrijwel alle apparaten aansluiten die je maar nodig hebt op vakantie. Denk hierbij aan grotere apparaten als koelkasten, elektrische kookplaten, medische apparatuur en elektrisch gereedschap. Ook zijn kleinere apparaten zoals laptops en telefoons natuurlijk eenvoudig op te laden door de verschillende outputs van de Power Station. In totaal is het zelfs mogelijk om maar liefst zeventien toestellen tegelijkertijd op te laten.

power station

Wanneer je de Power Station uitsluitend gebruikt voor kleine apparaten zoals smartphones en tabelets, dan is de kans groot dat jij heel jouw vakantie volhoudt met slechts één accu. Hij is namelijk zo sterk dat je met één accu zo’n 100 oplaadbeurten voor een telefoon kan voltooien. Zelfs wanneer jij zo’n vier smartphones wil opladen, kan jij nog steeds gemakkelijk een week uit de voeten met de Bluetti Power Station.

Maar wat moet je doen als de accu dan toch leeg is? Don’t worry. Binnen no-time krijg jij deze unit weer aan de praat. De opties om de Bluetti Power Station zelf op te laden zijn net zo indrukwekkend als de output. Je hebt maar liefst vijf verschillende manieren om de AC200P weer op te laden. De twee meestgebruikte methodes zijn de AC- en de autoadapter. De eerstgenoemde is handig voor wanneer jij de Power Station thuis wil opladen (dit duurt zo’n 3,5 tot 4 uur), terwijl de autoadapter – zoals de naam al doet vermoeden – de Power Station oplaadt tijdens het rijden (dit duurt zo’n 9 uur).

bluetti power station kopen

AC200P

Bluetti €1.999 Shop nu

Verder is het ook mogelijk om de accu van de AC200P weer van stroom te voorzien met behulp van zonnepanelen. Hoewel deze niet inbegrepen zijn, wordt er wel een adapter voor zonnepanelen meegeleverd. Dus heb jij een zonnige vakantiebestemming en wil je de wereld een handje helpen, dan is dat een prachtige optie.

Tot slot is de Bluetti AC200P eenvoudig in gebruik door het duidelijke touchscreen display. Hierop kan je binnen een oogopslag zien wat de input en output is, eventuele foutmeldingen vinden en de oplaadstatus van de accu checken.

camper opladen

De afmetingen van de Bluetti AC200P 2000WH/2000W Power Station zijn 420 x 280 x 386 mm en het gewicht is 29 kg. Het is dus wel degelijk een gadget van formaat, maar de prestaties maken de verwachtingen het meer dan waar.

Check de website van Bluetti voor de prijs en meer info.

In samenwerking met Bluetti