Stop met de wegwerpbarbecues

Natuurlijk kan je altijd gaan voor de wegwerpbarbecues, maar loopt dat altijd even gesmeerd? Nope. Hoewel het altijd als een chill alternatief idee klinkt, is de werkelijkheid toch vaak anders. Tegen de tijd dat de kolen op temperatuur zijn, wil je het liefste uit frustraties die bak door het park smijten – met alle gevolgen van dien. Het is nogal een opgave om de barbecue op temperatuur te krijgen – en te houden – en je laat altijd een bende achter. Wat letterlijk en figuurlijk toch roet in het eten gooit. NomadiQ biedt dé oplossing op al deze onverdraaglijke problemen. Check it out.

 

Ultralichte BBQ van nomadiQ

Welkom bij de toekomst van de klassieke barbecue-ervaring. Met een gewicht van slechts 5.6 kilogram kunnen we stellen dat dit ’s werelds eerste ultra lichtgewicht gasbarbecue is. Het compacte design en de lichtgewichte materialen zorgen ervoor dat je ‘m eenvoudig in een handomdraai over mee naartoe kunt nemen. Ingeklapt heeft de barbecue afmetingen van 40 centimeter breed, 36 centimeter hoog en 5 centimeter dik. Ook wordt er een schouderband meegeleverd om het jou nog gemakkelijker te maken. Kortom: ultra handig mee te nemen.

nomadiQ BBQ draagbaar

De premium draagbare gasbarbecue is gemaakt van lichtgewicht aluminium onderdelen en bestaat uit twee afzonderlijke te bedienen grillplaten. Zo kan je easy verschillende etenswaren klaarmaken op verschillende warmtes. Dankzij de scheiding van platen kan je ook makkelijk rekening houden met iedereen die deelneemt aan het BBQ festijn. Zo hoef je die ene vegetarische vriend niet verhongerd naar huis te sturen, maar kan je hem ook geven wat ie wil.

draagbare gasbarbecue

In een tijdsbestek van een schamele 20 seconden kan je hem uitklappen en direct van start gaan. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, makkelijk op te bergen en is simplistisch schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en een doek. Nog beter nieuws: je kan de grillplaten zelfs in de vaatwasser zetten. Wel zo lekker, nadat je een heel stokbrood en meerdere sappige stuken vlees achter je kiezen hebt.

Haal ‘m hier in huis

De nomadiQ BBQ is nu te koop via de website van nomadiQ of bij één van de betere speciaalzaken als Bever en FonQ, en bij vele camping- en watersportwinkels. Ze vragen €299,00 voor de barbecue-set en 329,00 voor een die wordt geleverd met ’n beschermhoes. Bon appétit!

Volg nomadiQ via hun Instagram pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.