Hét feest waar jij je avond vroeg mee begint

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. Het mooiste van alles: élke editie is totaal anders. Samen met verschillende clubeigenaren gaat Desperados op zoek naar nieuwe performances zodat geen enkele avond hetzelfde is. ‘’Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien’’, aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. ‘’We maken heel bewust de acts van te voren niet bekend. Dat is net zo verrassend als een Desperados biertje. Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs’’. 

Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op en komt het pas écht tot leven rond middernacht, of zelfs later. Bij Acht tot Nacht is dat – zoals de naam al aangeeft – anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan. Let’s go!

Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative, bedenker van het Acht tot Nacht concept vertelt het volgende: “Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur. Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we acht tot nacht bedacht.’’

De eerste twee edities van Acht tot Nacht komen eraan

De eerste twee edities zijn al bevestigd en komen er al vlug aan. Hieronder vind je de locaties:

  • Editie 1: Donderdag 14 september: Club Atelier, Anthony Fokkerweg 3, Amsterdam 
  • Editie 2: Woensdag 11 oktober: Bitterzoet, Spuistraat 2 HS, Amsterdam

amsterdam feestje

Heb jij dus zin om je avond op tijd te beginnen en direct in een heerlijke, energievolle plek te staan? Bestel tickets dan via deze link of bekijk de website van Acht tot Nacht.