Aan de slag bij Special Ops

Special Ops is een gespecialiseerd team van zzp-monteurs die gedreven wordt door bijzondere uitdagingen. Alle leden worden hier op geselecteerd, getraind en ‘uitgezonden’. Het is dus als het ware een elitekorps onder zzp-monteurs. Sick!

Als lid van dit elitekorps word je ingezet als zzp-monteur voor tijdelijke en uitdagende opdrachten in de procesindustrie. Opdrachten die eigenlijk net buiten de ‘normale structuren’ vallen. Dus valt er iemand van de trap? Neemt er iemand plotseling ontslag? Dan ben jij de zzp-monteur die dit als een echte militair opvangt en ervoor zorgt dat de fabriek draaiende blijft, letterlijk en figuurlijk.

Ben jij iemand met twee rechterhanden, een aanpakker en houd jij van afwisseling en uitdaging in jouw vakgebied? Dan is dit dé place to be. Het mooiste van alles: wanneer jij gaat werken voor Special Ops, dan kom je zelfs als zzp-er terecht in een professioneel en hecht team. Dit maakt dit elitekorps zo bijzonder. Door de uitdagende opdrachten die zij voor jou binnenhalen kan jij je volledig focussen op jouw missie. Jouw kennis en ontwikkeling wordt vooropgesteld met één doel: kwaliteit van eliteniveau leveren.

Daryn neemt een augmented reality tattoo

Dat de zzp-monteurs van Special Ops zich betrokken voelen bij het team, dat bewijst de actie van Daryn Bruinsma. Eind 2020 kwam Daryn Bruinsma in dienst bij Special Ops en in juli 2022 maakte hij de switch van monteur in vaste dienst naar zzp-monteur, tot groot genoegen van zichzelf. “Het is heerlijk. Ik krijg iedere week netjes uitbetaald en als er iets is wordt het direct geregeld. Het team van Special Ops neemt mij veel werk uit handen, omdat ik zelf niet naar technische opdrachten op zoek hoef te gaan. Eigenlijk is er vrij weinig veranderd ten opzichte van toen ik nog in loondienst werkzaam was. Ze zijn nog steeds even goed voor mij en ik maak nog steeds deel uit van deze hechte familie.”, aldus Daryn.

Ondanks dat hij nu werkzaam als zzp-monteur is, heeft hij nog steeds een goede band met Special Ops. Zo speciaal dat hij zelfs een tatoeage van Special Ops op zijn lijf heeft laten vereeuwigen. Zelf zegt Daryn er het volgende over: “Ik vond het mooi om het bedrijf dat mij op een positieve manier het meest raakt in een tatoeage te verwerken. Special Ops heeft veel voor mij betekend. Dat vond ik een plek op mijn arm waard.”

Daryn Bruinsma laat tatto zetten Sander Aarts

Maar wat maakt de tattoo dan zo speciaal? Hold on, dit zag je niet aankomen. Het vizier in de tattoo bevat augmented reality. Ja, je leest het goed. Als dit vizier wordt gescand, dan spreekt een heel bijzondere man je toe: Sander Aarts. Hij is bekend van Kamp van Koningsbrugge en wordt beschouwd als een van de best getrainde militairen van de Nederlandse Special Forces. In totaal heeft Aarts maar liefst 16 jaar bij de Special Forces gediend en daarbij verschillende leidinggevende functies bekleed. Hij is onder andere opgeleid als marinier, commando, kikvorsman, sniper, antiterreurspecialist, medic, vrijeval parachutist, jungle-instructeur, teamleider en duikleider. Voor zijn diensten binnen de Special Forces en daarbuiten is Sander in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden. Kortom, Sander is een grote man.

sander aarts kamp van koningsbrugge

Niet alleen heeft Daryn alles over voor het team, ook werkt het andersom zo: Special Ops heeft alles over voor hun zzp-monteurs. Hij beschrijft Special Ops als “een super bedrijf met goede voorwaarden. De wensen van de monteurs staan voorop.” Door zijn werk bij Special Ops is zijn zelfvertrouwen gegroeid en heeft hij zijn droom werkelijkheid kunnen maken: als monteur een eigen bedrijf starten.

Wil jij ook bij deze gave hechte club horen als zzp’er? Bekijk hier dan snel meer.

In samenwerking met Special Ops