De Dotmoovs-app

Dotmoovs wil een revolutie teweegbrengen op het gebied van sportprestaties. Ze merkten namelijk dat het moeilijk is om verscheidene sporten competitief te spelen. Middels een Artificial Intelligence-algoritme kunnen deelnemers sport-trucs en bewegingen krijgen via hun smartphone, waarmee ze de strijd aan kunnen gaan met andere deelnemers. Zo kan je zelfs met ‘balletje hooghouden’ om geldprijzen strijden. Middels een geautomatiseerd systeem kan de app spelers objectief en van een afstand in de gaten houden. Wanneer je wint, krijg je $MOOVs en andere beloningen. Op deze manier wordt de kloof tussen sportliefhebbers en blockchain- en crypto-enthousiastelingen gedicht. 

Dotmoovs app smartphone crypto verdienen

Dotmoovs-handleiding

Voor de Dotmoovs-app heb je, logischerwijs, een smartphone nodig. Hier kan je de app op downloaden en vervolgens kan je met de camera aan de slag gaan. Via je camera kan de app (de positie van) je lichaam, middels AI en een tweestaps-algoritme, detecteren. Op diezelfde manier wordt de positie van je tegenstander in de gaten gehouden en het scoringsalgoritme meet de skills van beiden om zo uiteindelijk een winnaar aan te wijzen. Onterechte winnaar? Da’s dus niet mogelijk door het ingebouwd anti-cheat-systeem van de Dotmoovs-app. Volledig onpartijdig, dus.

Play2Earn met Dotmoovs

Het platform werkt middels Play2Earn. Zo kan je bepaalde prijzen winnen, wanneer je je tegenstanders via de app verslaat. Deelnemers kunnen alleen participeren door bepaalde routines en bewegingen onder de knie te krijgen, maar ook anderen uitdagen in een één-tegen-één-competitie. Daarnaast is het nog mogelijk om onderdeel van een team te zijn of zelfs de score van hun idolen te verslaan in de Legendary Challenges. Spelers zetten bij de challenges een aantal tokens in die de winnaar kan innen aan het einde van de challenge. Dit kan hij of zij dan ook omzetten in geld. Hoe meer tokens, des te hoger je als speler komt en het prijzengeld wordt.

Handelen in de $MOOV-token

Niet alleen kan je je sportieve skills tonen, maar je kunt ook handelen in de $MOOV-token. Het platform draait op deze token, die verhandeld wordt op populaire gedecentraliseerde exchanges als UniSwap en PancakeSwap. De actuele prijs van deze token kan je checken via CoinMarketCap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luís Figo (@luis__figo)

Bekende ambassadeurs: voetbalplaatjes verzamelen geblazen

Voor de echte verzamelaars onder ons; als je écht je best doet, kan je ook officiële Dotmoovs NFT’s winnen. Hiermee kan je de exclusieve en gelimiteerde digitale voetbalplaatjes van bekende spelers, bedrijven of sportclubs krijgen. Voorbeelden van bekende atleten die ambassadeur van Dotmoovs zijn: Luis Figo, ex-voetballer bij FC Barcelona, Real Madrid en het nationale elftal van Portugal, en Ricardo Quaresma, die onder andere bij FC Barcelona en FC Porto heeft gespeeld. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de eerste sport die gelanceerd wordt in de app, freestyle voetbal is. 

De lancering van de Dotmoovs-app

De app gaat naar alle waarschijnlijkheid live in minder dan een maand tijd. Er wordt op dit moment gezwoegd aan de app en het systeem aan de uitbetalingen naar behoren te laten functioneren. De eerste beta van de app wordt binnenkort gelanceerd en de mensen die geregistreerd zijn kunnen beginnen met uitvechten wie de beste freestyle voetballer is. 

Meer weten over de app? Via de website van Dotmoovs en op hun social media-kanalen delen ze de laatste updates omtrent hun platform. 

In samenwerking met Dotmoovs