Met ChefMaison haal jij een privé-chef in huis

ChefMaison is een platform waar je privé-chefs kan boeken om bij jou thuis, of op een andere locatie, te koken. Het idee van ChefMaison is ontstaan door twee vrienden (Casper Engelkens en Vincent Roest) die tijdens de pandemie een chef zochten voor in huis. Zij merkten dat deze zoektocht een stuk lastiger was dan dat ze hadden verwacht. Vanuit hier kwamen zij dus op het idee om een platform te creëren waar je gemakkelijk voor elk evenement of andere gelegenheden een passende chef kan vinden. Al gauw werd duidelijk dat dit idee niet alleen een blijvertje was.

“Met ChefMaison willen wij, waar dan ook ter wereld, mensen in contact brengen met lokale chefs en een unieke culinaire ervaring bieden. In een setting naar keuze, vol unieke verhalen, hoge kwaliteit eten en uitstekende service” – Casper Engelkens

Wanneer je naar de website van ChefMaison gaat, spreekt alles eigenlijk wel voor zich. De simpelste optie is om op ‘vind een chef’ te klikken. Je belandt vervolgens op een pagina met een overzicht alle chefs, inclusief beoordelingen van vorige klanten. Je kunt hier op je gemak doorheen scrollen of filteren op al jouw eisen (prijs, keuken, categorie en extra’s). Weet je eigenlijk niet zo goed wat wil? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt namelijk een offerte aanvragen waarin je verschillende stappen door moet. Vanuit hier word jij geholpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ChefMaison (@_chefmaison_)

Heb je op een gegeven moment je chef gekozen? Dan kan je samen met hem of haar chatten om alles te bespreken en waar nodig duidelijkheid te vragen.

MAN MAN’s favoriete chefs van ChefMaison

Als je opzoek bent naar een kok aan huis, is het altijd wel fijn om een paar ‘aanraders’ te krijgen. Daarom zetten wij hieronder drie chefs op een rij, die jou (en je gezelschap) zonder enige twijfel een overheerlijk diner bezorgen. Check it out:

Chef Azuma (5 sterren beoordeling)

Chef Azuma bestaat uit een team van twee chefs: Mees Temminck en Yordi Floors. Mees en Yordi zijn gespecialiseerd in de Oosterse keuken met een knipoog richting de Franse cuisine. Zij hebben elkaar een tijd terug ontmoet in het oosten van Nederland. Azuma betekent in het Japans ook oosten en daardoor heeft de naam dus twee betekenissen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ChefMaison (@_chefmaison_)

Review – “Wij hebben heerlijk genoten van ons 7 gangen menu van Azuma! Echt waanzinnige kwaliteit, en top gasten om een diner door te laten verzorgen. Wij gaan dit zeker weten herhalen. Thanks Azuma!” – Loots

Chef Giovanni Nava (5 sterren beoordeling)

Giovanni is een chef die zich specialiseert in de Italiaanse keuken. Zoals je misschien ook wel aan zijn naam hoort, komt hij zelf ook uit het zuiden van Italië. Giovanni Nava heeft al in twee verschillende restaurants met Michelinsterren gewerkt, namelijk Vinkeles in Amsterdam en Il Poeta Contadino in Italië. Eén ding is dus zeker: deze man weet wat hij doet.

 

Review – “Giovanni was de perfecte aanvulling op een geweldige avond. Fijne kerel en van de risotto tot de bizar lekkere beef cheek. De gerechten waren om van te smullen.” – Ramzi

Chef Samuka Kenneh (5 sterren beoordeling)

Samuka woonde tot hij tien was in Liberia (West-Afrika). Al vanaf jonge leeftijd heeft hij altijd al een interesse gehad in het eten dat zijn ouders voor hem maakten. Hij vond het zo fascinerend, dat hij uiteindelijk een koksopleiding ging volgen. Tot nu toe heeft hij al in vier sterrenrestaurants gewerkt. Zijn specialiteit? Samuka Kenneh richt zich voornamelijk op Afro-Fusion.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ChefMaison (@_chefmaison_)

Review – “Dankzij Sam hebben we een avond heerlijk gegeten met vrienden. De gerechten waren erg bijzonder, qua smaak en beleving. Sam neemt alles uit handen en verzorgt zo een restaurant ervaring in eigen huis.” – Marten & Carolien

Naast de keukens die je hierboven vindt, zijn er ook chefs die zich onder andere specialiseren in de Spaanse, Indonesische, Caribische keuken. Bovendien zijn de chefs niet alleen voor een privé diner te boeken. Zo is het ook mogelijk om een foodtruck of zelfs in het buitenland een chef te boeken. Alle opties staan open. Neem een kijkje op de ChefMaison website voor meer informatie en alle chefs.

In samenwerking met Chefmaison