Dit is dé rosé van de zomer 2022 op Ibiza 

Als je denkt aan een zomer op Ibiza, denk je al snel aan varen op een boot, lunchen bij de mooiste beachclubs en feesten op de vetste events. Dit alles natuurlijk met een zomers drankje in de hand. Waar cocktails en champagne rijkelijk over de Spaanse grond vloeien, zie je rosé uiteindelijk toch wel het meest voorbij komen. De wijn is namelijk toegankelijk, perfect voor elke gelegenheid en iets waar je maar geen genoeg van krijgt. La Nuit Tous Les Chats Sont Gris, wat naar buiten gepresenteerd wordt als Chats Gris rosé, is dit jaar hot topic en verovert Ibiza. 

Sunshine on your mind 

Chats Gris rosé is ruim 7 jaar geleden ontstaan in Frankrijk en is afkomstig uit de Pays du Gard, aan de poort van De Provençe. Het betreft een fruitige rosé van de beste kwaliteit die staat voor zijn stijlvolle en verfrissende smaak. Bij het ruiken ervaar je citrusvruchten en witte perziken, waar je wordt verrast met een zachte smaak gemarkeerd met citroenachtige tonen zodra je een slok neemt. De kenners weten het zeker: deze rosé zal uitgroeien tot dé smaakvolle sfeerverhoger. Zo kan je genieten op een meer intiemere setting met je geliefde met de 0,75 liter fles, of kan je uitpakken met een groep vrienden door de magnumfles van drie of zelfs zes liter te bestellen op jullie favoriete feest. 

Ibiza’s magic 

De volledige naam La Nuit Tous Les Chats Sont Gris betekend letterlijk; in de nacht zijn alle katten grijs. Wat inhoud dat het niet gaat om wie je bent, waar je vandaan komt of wat je doet, maar om het moment waarbij genoten moet worden van elkaar, de omgeving en een goed glas rosé wijn. Een betekenis die perfect op een lijn ligt met Ibiza’s ideologie gezien dit eiland al decennia lang mensen inspireert zichzelf te zijn. 

Hendricks Yachting 

Kan jij nou niet wachten Chats Gris zelf te ervaren? Dan hebben wij goed nieuws! Momenteel groeien ze dagelijks via onder andere wijnhandels, wijnwinkels, horecazaken en consumenten, en door hun samenwerking op Ibiza met Hendricks Yachting worden de koelkasten van de meeste gave plezierjachten voorzien van hun rosé wijn. Geen trip naar Ibiza gepland deze zomer? Niet getreurd! Chats Gris is te vinden op vrijwel elk terras of beachbar in Nederland. Via deze link vind je het gehele aanbod!