‘De beste draadloze oortjes’ in een 2.0-versie

Ieder product kent een aantal merken die er met kop en schouders bovenuit steken. Op het gebied van audioproducten is Bowers & Wilkins één van die grote spelers en dat bewijzen ze maar weer met hun gloednieuwe draadloze premium-oortjes. Maak kennis met de Pi7 S2, de herziene versie van een van onze favoriete draadloze headsets.

bowers & Wilkins headphone oordopjes Pi7 S2

Maar wil je het nieuwste van het nieuwste – en beste van het beste – dan moet je er wat voor overhebben. Zo simpel is het. Met een prijs van maar liefst €399,- bevinden deze nieuwe Bowers & Wilkins oordopjes zich zonder enige twijfel in de hoogste prijsklasse. Echter is de Pi7 S2 hoofdtelefoon dit bedrag meer dan waard. Je krijgt namelijk echt waar voor je geld. Knoop dat maar goed in de oren en stop deze premium-oordopjes ook in de oren.

draadloze oortjes B&W

Pi7 S2

Bowers & Wilkins €399 Shop nu
oordopjes goede

Pi7 S2

Bowers & Wilkins €399 Shop nu

Zo’n twee jaar terug bracht het Britse audiomerk Bowers & Wilkins de Pi7-oordopjes uit. Deze werden toentertijd geprijsd om zowel de prestaties als de looks. Top-end oordopjes voor de échte liefhebber. Onder het motto ‘never change a winning team’ heeft B&W deze oordopjes een upgrade gegeven, met de successen van de originele Pi7 in het achterhoofd. Eén ding is zeker: toen wij de nieuwe oortjes testten, maakten ze onze hoge verwachtingen waar.

Bowers & Wilkins Pi7 S2: genot voor het oor én oog

Bij deze herziene versie is er vooral aan de binnenkant gewerkt. Hoewel er geen wijzigingen aan de luidsprekers zijn aangebracht, vinden wij de nieuwe Pi7 S2 oortjes nóg beter klinken dan de voorganger, welke ook al een favoriet van de redactie was. Door de ondersteuning voor Android en Apple codecs heb je een zeer gedetailleerde en meeslepende geluidservaring via muziekapplicaties als Apple Music en Tidal. Hoewel deze audiobestanden wel degelijk meer ruimte innemen, is het voor echte muziek-freaks zoals wij zeker de moeite waard. Eerlijk is eerlijk: het verschil merk je pas wanneer je het zelf met je eigen oren ervaart.

beste oordopjes 2023

Ook is deze draadloze set geweldig voor momenten wanneer jij je helemaal wil afzonderen van de wereld. De actieve ruisondersteuning past zich automatisch aan aan je omgeving en ook de omgevingsgeluidsmodus werkt uitstekend. De oortjes zijn dus ook heel relaxt om te dragen wanneer jij op kantoor zit of op de e-bike door de stad scheurt. Verder beschikt de oplaadcase nog over een interessante nieuwe feature. Zo kan je deze via een USB-C of 3,5mm jack-poort connecten met apparaten die geen Bluetooth ondersteunen en zo toch het geluid draadloos ervaren. Sick.

De grootste stappen zijn echter gemaakt op het gebied van de batterijduur en het bereik van de Bluetooth-functie. Zo is de batterijduur (in noise cancellation) nu maar liefst vijf uur en biedt een volgeladen oplaadcase 21 uur extra. Zo komen wij eenvoudig iedere dag op kantoor door én de dagen waarbij we on the road zijn. Je komt niet zonder muziek te zitten.

case oordopjes B&W

Echter worden niet alleen de oren verwend met deze oordopjes, ook onze ogen worden gestreeld door het fantastische design. Het Britse audiomerk heeft voor hetzelfde luxe ontwerp gekozen als de voorganger. Het is stijlvol, maar ligt toch heel stevig in de hand. Hoewel ze met dit design wat meer aanwezig zijn dan andere draadloze headsets, zijn ze met het gewicht van 7 gram per oordopje zeker niet zwaar. Integendeel.

Tien wij ze voor het eerst in onze oren stopten, voelde het zeer comfortabel aan. De oordopjes kan je eenvoudig besturen via de luxe afgewerkte aluminium knoppen aan de uiteinden. Bovendien hoef jij je geen zorgen te wanneer deze luxueuze oortjes nat worden. Ze zijn IP54 gecertificeerd, waardoor jij ze gewoon easy kan dragen wanneer jij door die strontvervelende stortbui fietst naar je werk. En zulke dagen hebben we (helaas) genoeg in ons land.

De oordopjes zijn beschikbaar in drie elegante kleuren, met allen een zeer luxe uitstraling: Satin Black, Canvas White en Midnight Blue. Ze worden allen geleverd met een bijpassende oplaadcase, USB-C oplaadkabel, mini jack-kabel en 3 paar oordopjes (maten S/M/L).

witte oordopjes Bowers & Wilkins nieuw

Pi7 S2

Bowers & Wilkins €399 Shop nu

Bekijk de website van Bowers & Wilkins voor meer informatie over de Pi7 S2.

In samenwerking met Bowers & Wilkins