De beste draadloze oortjes van 2023: Bowers & Wilkins Pi7 S2

Er zijn verschillende categorieën waar oortjes aan moeten voldoen om zeker te weten dat die oortjes wel bij jou passen. De Bowers & Wilikins P17 S2 voldoet werkelijk waar aan alle – maar dan ook echt alle – eisen. Laten we eens beginnen bij het stijlvolle design van de oortjes. De oordopjes zijn beschikbaar in drie elegante kleuren: Satin Black, Canvas White en Midnight Blue. Het design zorgt voor een chique, maar tegelijkertijd sportieve uitstraling. Door het unieke design van de oortjes passen ze precies in jouw oorschelp en kunnen ze dus niet uitvallen.

bowers wilkins

Wanneer je luistert naar je favoriete muziek, voelt het net alsof je in een grote concertzaal staat in je eentje. De oortjes hebben namelijk een 24-bits verbinding. Hierdoor zijn het linker- en rechteroordopje goed op elkaar afgestemd en wordt de draadloze hoge resolutie dynamisch aangepast tot het allermooiste geluid. Ook hebben de oortjes krachtige tweeweg-drivers. Dit zorgt voor een meeslepend geluid waarin de bas, de hoge noten en alles daar tussenin zo helder klinkt als het maar kan. En dit is nog niet alles. De oortjes hebben namelijk ook een actieve noise-cancelling functie. Dit zorgt ervoor dat de wereld om je heen volledig afgesloten wordt. Loop je dus toevallig langs een weg waar verbouwd wordt? Dan heb je geen last meer van al die machines die lawaai maken en kan je helemaal opgaan in jouw muziek.

draadloze oortjes B&W

Pi7 S2

Bowers & Wilkins €399 Shop nu

De oortjes laad je op via de smartcase. Deze is trouwens ook nog eens te gebruiken als audio-retransmissie systeem. Je kan de smartcase aansluiten op externe audiobronnen. Zo kan je de smartcase aansluiten op bijvoorbeeld het entertainmentsysteem in het vliegtuig.

De beste draadloze sportoortjes: JBL Reflect Pro Flow

Ben je nu opzoek naar oortjes die je voornamelijk gebruikt tijdens het sporten? Dan zijn de JBL Reflect Pro Flow oordopjes de perfecte match voor jou. Wanneer je gaat sporten, zweet je natuurlijk hier en daar wat. Dat kan voor sommige oortjes schadelijk zijn. Bij deze oordopjes is dat niet het geval. Door de IP68 certificering zijn de oortjes volledig waterdicht en kan je ze na je sportsessie onder de kraan schoonmaken. De oortjes zijn in vier kleuren verkrijgbaar: blauw, zwart, beige en roze.

beste draadloze oordopjes

Ook de JBL Reflect Pro Flow heeft een noise-cancelling functie. Hiermee kan jij je extra goed focussen tijdens het sporten. Je hoort hierdoor namelijk niet al die andere sporters huffen en puffen. Wanneer je graag wat extra motivatie muziek wil hebben, kan je via de My JBL Headphones app je muziek ook harder zetten. Dit doe je via een equalizer waarin jouw geluid weergeven wordt.

jbl sportoordopjes

Reflect Flow Pro

JBL €108,99 Shop nu

De beste Apple keuze: Airpods 3

Voor sommige mensen is en blijft Apple toch altijd de eerste keus. Voor die mensen hebben we deze speciaal in dit rijtje gezet. Apple heeft al sinds 2021 de Airpods 3 uitgebracht. Deze oordopjes zien er bijna hetzelfde uit als de Airpods 2 pro, alleen zijn er hier en daar toch een paar verschillen. Zo hebben de Airpods 3 speciaal gaas voor hun microfoon zitten. Hierdoor klinkt jouw stem tijdens het bellen glashelder. Niet alleen de microfoon heeft een update gekregen. Ook is het geluidskwaliteit geüpgraded.

apple airpods oordopjes nieuwste

De Airpods zorgen voor nog meer ruimtelijke audio. Dit komt doordat de oortjes een adaptieve EQ hebben. Een adaprive EQ stemt zich zo af naar jouw oren. Dit doen ze doordat de microfoon aan de binnenkant detecteert wat jij hoort, waardoor de middelhoge en lage frequenties worden bijgesteld. Zo mis jij geen enkel detail van de muziek. Het bijzondere aan deze oortjes is ook, dat je muziek met elkaar kan delen. Als een vriend of vriendin van jouw ook Airpods heeft kan jij via jouw telefoon met jouw Airpods en die van je vriend koppelen. Zo kunnen jullie samen jammen op de muziek.

apple oordopjes

Airpods

Apple €249,99 Shop nu

De beste budget oordopjes: Sony WF-C500

Ligt jouw budget niet zo heel erg hoog, maar wil je wel het beste voor dat kleine bedrag? Dan zijn de Sony WF-C500 perfect voor jou. De oortjes zijn in vier kleuren te verkrijgen, zwart, wit, groen en roze. Er zijn jammer genoeg niet heel veel verschillende functies bij deze oortjes, maar de basis staat. Wanneer je de oordopjes oplaadt, kan je binnen tien minuten alweer een uur lang muziek luisteren. Als je de oortjes en de case beiden volledig hebt opgeladen, gaan de oortjes tien uur mee en de case twintig uur.

beste budget oordopjes

De oortjes hebben jammer genoeg geen noise-cancelling functie. Maar wat verwacht je ook voor dat geld? Wél zijn de oortjes spatwaterdicht, dus je kan er in de regen gewoon mee rond lopen. Ook bij deze oortjes kan je in een app het geluid volledig handmatig aanpassen zoals jij dat wil.

beste budget oordopjes

WF-C500

Sony €69 Shop nu

De oortjes zijn getest door Hi-Fi sound and vision. Ze hebben dan ook een vijf sterren-score gegeven. Dat belooft voor dat kleine bedrag in ieder geval veel goeds!