Backstage is dé podcast voor de muziekliefhebber

Als we het hebben over de hotste bands en artiesten van dit moment, dan is daar geen woord van gelogen. Zo werd het eerste seizoen van Backstage afgetrapt met de boys van Goldband. Maar de line-up van het eerste seizoen was daar zeker niet mee voltooid. Zo kan je je oren ook verwennen met afleveringen met 4B2M, Sophie Straat, Son Mieux, Wet Leg, Eefje de Visser en GoldKimono. 

Check het fragment hieronder voor de trailer van Backstage (Spotify):

DI-RECT komen harder dan ooit met SPHINX

Ook seizoen 2 wordt steengoed afgetrapt. In de nieuwste aflevering is het de beurt aan de mannen van een van de bekendste bands van ons land: DI-RECT. En laten we heel eerlijk zijn: de mannen van DI-RECT hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. De Nederlandse band behoort al 25 jaar lang tot de absolute top van de Nederlandse muziekindustrie, en het meest indrukwekkende van allemaal: dat geldt vandaag de dag nog steeds zo. Op 8 maart 2024 lanceerden ze met hun nieuwe album: SPHINX.

Als je denkt dat we overdrijven met ‘harder dan ooit’, zet dat maar uit je hoofd. Om SPHINX te vieren houdt de band een clubtour. Op 8 januari 2024 gingen de kaarten van de SPHINX clubtour in de verkoop en binnen slechts twee uur waren alle kaarten voor de 15 shows uitverkocht. Sick! We kunnen dus wel stellen dat de band nog mateloos populair is in Nederland. Maar niet alleen in ons land gaan ze nog hard, ze trekken hun tour voor het eerst ook over de grens met een aantal shows in België.

Later dit seizoen volgen nog afleveringen met Wende en Prins S. en de Geit. Houd de podcast in de gaten op Spotify voor de nieuwe afleveringen.