De Royal Oak Offshore Diver

De drie nieuwe Royal Oak Offshore Diver-horloges worden aangedreven door Calibre 4308, een nieuw eigen automatisch uurwerk van AP. Deze is uitgerust met een gepatenteerd instelmechanisme dat zorgt voor stabiliteit en precisie bij het aanpassen van de functie van het horloge.

De duikschaal op de binnenste roterende ring van de wijzerplaat wordt geactiveerd met een uni-directioneel klikmechanisme dat is gekoppeld aan de kroon van 10 uur. De gangreserve van deze nieuwe horloges is 60 uur. Dat houdt in dat ze pas na 60 uur hoeven worden opgewonden. Sick.

Nieuw Royal Oak Horloge Audemars Piguet

De saffieren achterkant showt de verfijnde afwerkingstechnieken van het mechanisme en is een lust voor het oog. Details als de Côtes de Genève-versiering, cirkelvormige korreling en het schommelende gewicht in gezwart 22-karaats roségoud laten het hart van de liefhebber sneller kloppen.

De horloges zijn voorzien van een nieuw bandsysteem

De drie nieuwe Royal Oak Offshore Divers beschikken over een innovatief verwisselbaar bandsysteem. Dit is de nieuwste toevoeging aan de Royal Oak Offshore-collectie. Zo kan jij jouw ultieme droomhorloge samenstellen door helemaal zelf de banden en gespen te verwisselen met een eenvoudige handeling. Dit nieuwe systeem is naadloos geïntegreerd in de studs van de kast, waardoor de esthetiek van de Royal Oak intact blijft. Innovativiteit, met de herkenbare klasse van dit model in het achterhoofd.

De drie verschillende horlogebanden zorgen voor een onuitwisbaar samenspel met de gekleurde wijzerplaten. Naast de vier rubberen banden in de kleuren groen, blauw, grijs en zwart, zijn er ook drie kalfsleren banden in beige bruin en zwart beschikbaar. Met de drie laatstgenoemde horlogebanden geef je het geheel een extra vleugje luxe mee. Stijlvol én sportief.

De luxe wijzerplaat en opvallende details stelen de show

De aandacht gaat uit naar de opvallende wijzerplaat van de Royal Oaks. De Mega-Tapisserie wijzerplaat in drie verschillende kleuren is voorzien van nieuwe gefacetteerde uurmarkeringen in twee verschillende maten voor een betere leesbaarheid. De lange uurmarkeringen geven de kwarturen aan, met uitzondering van de 15-minutenmarkering (welke vervangen is door het datumvenster). De stappen van 5 minuten worden getoond met de korte vierkante uurmarkeringen.

AP luxe horloge

De uurmarkeringen en de wijzers stralen door hun (wit)gouden kleur maximale luxe uit. Dit is niet alleen voor de show, maar heeft ook zeker een praktische functie. De lichtgevende coating op de uurmarkeringen en wijzers zorgen ervoor dat jij ook onder donkere omstandigheden in één oogopslag de tijd kan lezen.

Wat dit horloge nóg unieker maakt, is het logo. Op de wijzerplaat van deze drie nieuwe Royal Oaks is namelijk de traditionele lange handtekening ‘Audemars Piguet’ vervangen door een 18-karaats (wit)gouden AP-logo in een maatje groter.

De Royal Oak Offshore Diver met Ref. 15720ST.OO.A052CA.01 is voorzien van een kaki Méga-Tapisserie wijzerplaats met 18-karaats roségouden uurmarkeringen en wijzers. De zwarte roterende duikersring is aangevuld met een beige 15-minutenzone en beige Arabische cijfers. De kaki wijzerplaat wordt gecomplementeerd door de originele kaki band.

Royal Oak Audemars Piguet duikhorloges luxe

De Royal Oak Offshore Diver met Ref. 15720ST.OO.A027CA.01 is voorzien van een marineblauwe Méga-Tapisserie wijzerplaats met 18-karaats witgouden uurmarkeringen en wijzers. De zwarte roterende duikersring is aangevuld met een witte 15-minutenzone en witte Arabische cijfers. De marineblauwe wijzerplaat wordt gecomplementeerd door de originele blauwe band.

AP blauwe wijzerplaat

De Royal Oak Offshore Diver met Ref. 15720ST.OO.A009CA.01 is voorzien van een grijze Méga-Tapisserie wijzerplaats met 18-karaats witgouden uurmarkeringen en wijzers. De blauwe roterende duikersring is aangevuld met een witte 15-minutenzone en witte Arabische cijfers. De marineblauwe wijzerplaat wordt gecomplementeerd door de originele grijze band.

grijze wijzerplaat AP horloge

Alle drie de modellen hebben een diameter van 42 mm, een dikte van 14.2 mm én zijn waterdicht tot 300 meter. Een extra zwarte rubberen band wordt meegeleverd. De prijs van de Royal Oak Offshore Divers is €25.800 inclusief btw.

In samenwerking met Audemars Piguet