Een van de stijlvolste monitoren ter wereld

Dat design hoog in het vaandel staat bij de ontwikkeling van deze monitor, dat is iets wat ons gelijk opvalt. Het monitormerk AOC heeft zijn handen ineengeslagen met niemand minder dan het designbureau F.A. Porsche. Je weet wel, die van die onuitwisbaar stijlvolle James Bond-auto’s, miljonairs superjachten én talloze high-end gadgets.

En dat een van de meest gerenommeerde designbureaus ter wereld zich heeft ontfermd over de look van dit beeldscherm is iets waar geen twijfel over mogelijk is. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want deze monitor behaalde de overwinning van de Red Dot Design Award van 2019. Het ultieme bewijs dat ook een monitor stijlvol kan zijn.

AOC monitor kopen bestellen online

U32U1

AOC €892,25 Shop nu

Een van de meest opvallende kenmerken van de U32U1 is zonder enige twijfel het vierzijdige randloze paneel. Dit gaat perfect samen met het slanke ontwerp van de monitor en zorgt voor de maximale benutting van het beeldscherm.

F.A. Porsche is echter nog een stapje verder gegaan met het Zero Edge beeldscherm. Door dit unieke ontwerp zijn de frames als het ware verborgen achter het paneel. Het resultaat: een indrukwekkende randloze ervaring, all day long.

En het designbureau heeft nóg meer in petto. De U32U1 beschikt over een draaifunctie waarmee je het scherm maar liefst 180° kan draaien, waanzinnig chill voor desktop publishing. Dit ontwerp zit zo zorgvuldig in elkaar dat alle kabels in de aluminium zwarte plaat aan de achterkant op hun plaats blijven wanneer je het beeldscherm draait.

helderheid beeldscherm monitor

Een van de voornaamste redenen dat men werkt op een monitor, is het feit dat je rugklachten kan krijgen van de hele dag voorovergebogen zitten achter je laptopje. Om dit te voorkomen is de U32U1 voorzien van een glanzende metalen standaard die tot wel 120 mm in hoogte voorstelbaar is. Zo kan jij hem altijd op de ideale hoogte instellen en recht vooruit kijken, no matter what.

En dan komt de expertise van AOC om de hoek kijken

Het merk AOC is #1 op het gebied van gamingmonitoren, maar is in het zakelijke gebied iets minder bekend dan de allergrootste spelers. Ze doen met deze monitor zeker niet onder voor de concurrenten. Met de U32U1 wordt écht bewezen dat AOC ook hier thuishoort in het rijtje met de grootste monitormerken; en hoe

Dit paradepaardje heeft een 4K UGD-resolutie van 3840 x 2160 pixels. Om je hierbij een beeld te geven: dit is vier keer de resolutie van een Full HD-scherm. Sick!

U32U1 bestellen mooie monitor

U32U1

AOC €892,25 Shop nu

Zo geniet je van de ongekend scherpe beelden met de fijnste details. Verder zorgt het brede kleurengamma ervoor dat deze monitor the way to go is voor professionele foto- en videografen. Levensechte beelden op je 31.5 inch beeldscherm, keer op keer.

We vertelden al dat de kabels van de AOC U32U1 perfect op hun plaats blijven zitten, maar er is meer. Naast de DisplayPort 1.4-connector beschikt deze monitor over een hdmi 2.0, een usb type-c-poort voor het overzetten van videosignalen met hoge resolutie én een geïntegreerde USB hub waarmee je eenvoudig randapparatuur als muizen en toetsenborden kan aansluiten.

monitor met HDMI USB

Kortom: er is aan werkelijk alles gedacht bij deze complete monitor. Neem een kijkje op de website van AOC voor meer info en verzeker jezelf van de stijlvolste werkplek ooit.