Crodino

Hoe je het ook wendt of keert, Crodino is de enige echte Godfather van de alcoholvrije aperitieven. Daar is geen twijfel over mogelijk. Het is dan ook niet voor niets het bestverkopende alcoholvrije aperitief van Nederland. Hoe de meeste non-alcoholische dranken een alcoholvrije versie zijn van een bestaande drank, is Crodino een drank an sich; en met succes.

https://man-man.nl/binnenkijken-bij-de-luxe-villa-van-nick-schilder/

Crodino gaat way back en is de allereerste non alcoholische spirit ter wereld. De combinatie van zuiver mineraalwater en maar liefst 30 verschillende natuurlijke vruchten, kruiden en specerijen maken Crodino uitermate geschikt als een mannelijk aperatief. Bitterzoet en verfrissend met een verrassende bite.

Crodino op de juiste manier serveren is easy. Schenk het in een wijnglas en voeg er ijs en een schijfje sinaasappel aan toe. Zo eenvoudig had jij thuis nog nooit zo’n lekkere aperitief gefixt. Een heerlijke borreldrank waarmee je toch meedoet zonder alcohol te drinken.

crodino

Naast de kruidige en verfrissende Biondo, biedt het merk ook Crodino Rosso aan: een bitterzoete variant dankzij de infusie met bloedsinaasappel. Het proberen meer dan waard!

Fluère

Een drank voor de gin tonic-liefhebbers: Fluère. Deze drank is de perfecte alcoholvrije vervanger voor gin. Zo kan jij alsnog als een echte bartender jouw skills benutten om een smaakvolle gin tonic in elkaar te toveren.

alcoholvrije gin

Gebruik hierbij 65 ml van de Fluère Original of Pink variant, voeg daarbij 150 ml tonic, genoeg ijsblokjes, twee lavendel takjes én wat frambozen; en je bent ready voor een onuitwisbare alcoholvrije gin tonic.

fluere alcoholvrije gin

The Duchess

Ben jij op zoek naar een alcoholvrije variant van een gin tonic? Dan hebben we jouw nieuwe favoriet gevonden. The Duchess is ’s werelds eerste pre-mixed alcoholvrije gin tonic, gemaakt van opnieuw gedestilleerde jeneverbessen, aangevuld met aromatische lagen van lokaal geproduceerde plantaardige ingrediënten. Het is dé alcoholvrije verfisser met een gin tonic-smaak.

Gin Tonic alcoholvrij

Het assortiment aan gin tonics van het merk is breed. Door verschillende extracten toe te voegen aan de alcoholvrije gin tonics heeft iedere variant zijn eigen bite, zonder concessies te doen op de échte gin tonic-beleving. En hoe jij ze drinkt, it’s all up to you. Er zijn namelijk verschillende serveer suggesties van The Duchess waarmee jij kan genieten van een luxe gin tonic.

alcoholvrije gin tonic

Onze tip: hou het bij de basics en ga voor de perfect serve. Voeg een vers stukje grapefruit toe aan The Duchess Botanical of een schijfje citroen aan The Duchess Floral. Simpel, maar onuitwisbaar.

Dus wil jij het (minstens) een maand zonder alcohol doen? Schenk jezelf een glas in en geniet van deze heerlijke alcoholvrije dranken. Cheers mate!

In samenwerking met Crodino