Je wilt namelijk je vader laten zien hij de beste vader op aarde is en je wilt natuurlijk punten scoren bij je schoonvader. Met één van deze cadeau’s maak je je (schoon)vader zonder enige twijfel blij.

1. Parfum

Wanneer je je (schoonvader) een luchtje als kerstcadeau wilt doen, ga dan voor één van MAN MAN’s favorites: Tom Ford Noir of voor Prada L’Homme. Beide geuren doen denken aan de hoffelijke, elegante, wereldse man die de buitenwereld te zien krijgt en de sensuele, prive-man die niemand ziet. Kortom: het perfecte kerstcadeau wanneer je je (schoon)vader parfum als geschenk wilt geven.

Tom ford-Noir-parfum-cadeau's-MAN MAN

Noir | Eau de Parfum

Tom Ford €74 Shop nu
Prada-cadeau's-heren-MAN MAN

L'Homme Prada Eau de Toilette

Prada €65,50 Shop nu

2. Manchetknopen

Wanneer je (schoon)vader veelal pakken draagt, horen manchetknopen daar natuurlijk bij. Hierbij is het van essentieel belang dat je van tevoren met je (schoon)moeder overlegt, zodat je de juiste manchetknopen cadeau doet. Deze moeten namelijk goed passen bij het kostuum van je (schoon)vader.

-manchestknopen-cadeau's-MAN MAN

Manchetknopen Groove Cylinder

Thompson €89 Shop nu
cadeau's-MAN MAN

Manchetknopen met inzet van hout

Profuomo €40 Shop nu

3. Scheerset

De vorige keer zag je in de badkamer een wegwerpscheermes liggen. Deze werken redelijk voor een paar keer, echter kun je ze daarna meteen in de prullenbak gooien. Mocht je iets willen geven, waar je (schoon)vader daadwerkelijk gebruik van gaat maken, dan moet je zeker een klassieke scheerset overwegen.

Scheerset-kerst-cadeau's-heren-MAN MAN

Klassieke Scheer Set - Scheerkwast

New York Gift Co. €42 Shop nu
scheerset-cadeau's-kerst-MAN MAN

Fusion scheerset Rytmo

Mühle €85 Shop nu

4. Stropdas of vlinderdas

Wanneer je (schoon)vader inderdaad veelal pakken draagt, zit je met een das of vlinderdas zeker goed. Wanneer je het voor de vader van je partner doet, scoor je zowel bij haar als haar moeder punten. Je laat hiermee zien dat je er echt moeite in hebt gestoken.

stropdas-vlinderdas-grijs-cadeau's-MAN MAN

Tie & Tie Clip Gift Set

Ted Baker €79 Shop nu
stropdas-vlinderdas-grijs-cadeau's-MAN MAN

Tie & Pocket Square Set

Selected Homme €24 Shop nu

5. Een boek

Vaders zijn óf goed op de hoogte van de technologische ontwikkelen óf niet. Wanneer dat laatste het geval is, koop dan een goed boek voor je (schoon)vader. Hiermee kunnen zij zich goed mee vermaken. Probeer er achter te komen waar hun interesses liggen.

Boek-cadeau's-schoonvader-vader-MAN MAN

Born to run

Bruce Springsteen €25 Shop nu
boek-vader-cadeau's-boek voor mannen-MAN MAN

Boek voor MANNEN.

Inzicht Actie Oogsten Media €25 Shop nu

Met één van deze cadeau’s gaat je (schoon)vader zeker blij zijn. Good luck, guys.