Maak kennis met Yasmin van Breevoort

Grote kans dat er bij het zien van deze Nederlandse schone wel een belletje begint te rinkelen. Yasmin van Breevoort deed in 2021 namelijk mee aan het programma Love Island. Uiteindelijk heeft zij de liefde in het programma niet gevonden, maar is zij wel lekker met zichzelf bezig. Zo heeft zij Nederland verruild voor Ibiza, waar zij veelal bezig is met haar grote passie: muziek maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door YazzMin | 🎧 (@yazz.minofficial)

En dat Yasmin haar muziek een succes is, is geen geheim. Zo heeft de vrolijke dame al gedraaid op verschillende festivals in Ibiza. Ook in Nederland komt zij goed aan het werk en heeft zij onder andere gedraaid in de A’DAM Toren en voor ÓPALO events. We kunnen dus wel stellen dat Yasmin met haar looks en spontaniteit met recht een van de leukste dj’s van Nederland is.

Ook op Instagram is de Nederlandse dj een hit

Ook op sociale media timmert de brunette lekker aan de weg. Zo is zij inmiddels werkzaam als content creator, met ruim 21 duizend volgers op Instagram. Wij begrijpen wel waarom mannen er voor kiezen om haar te volgen, want met haar bruine lokken, donkere ogen en haar afgetrainde lichaam is zij een plaatje om te zien. En dat laatste showt Yasmin maar al te graag op Instagram.

Ze is in haar vrije tijd het liefste op het water te vinden en is gek op surfen. Verder plaatst Yasmin ook enorm veel foto’s van haar carrière als dj en hierbij is het heel erg leuk om haar op te zien gaan in haar grote passie. Iets wat wij enorm kunnen waarderen en veel respect voor hebben. Zie hieronder een aantal hele mooie plaatjes van Yasmin van Breevoort en kijk zelf maar waarom zij een van de leukste dj’s is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L I N N E B E L (@linnebel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yazz | 🎧 (@yazz.minofficial)