De knapste weervrouw van televisie

Deze Mexicaanse dame staat bekend als World’s Hottest Weather Girl. Of het nou heerlijk warm of ontzettend koud weer is, met de Mexicaanse weervrouw Yanet Garcia is het altijd feest op je televisie. Ondanks dat ze hier en daar nog wel eens een foutje maakte tijdens het presenteren, vergeet je deze gelijk als je haar op je beeldscherm ziet.

Yanet Garcia is viraal gegaan jaren terug en sinds dien groeide haar populariteit snel. Hoewel ze het weer niet meer gepresenteerd heeft sinds 2019 is en blijft zij met trots de titel dragen van knapste weervrouw.

Wat doet Yanet Garcia nu?

Tegenwoordig heeft Yanet een hele andere baan. Ze heeft een modellenschool geopend in New Mexico. Ook is deze prachtige dame tegenwoordig te vinden op de website OnlyFans. Hier kan je tegen betaling foto’s zien van zowel Yanet als miljoenen anderen.

Instagram ontploft door Halloween foto’s van Yanet

Halloween komt eerder om de hoek kijken. Garcia plaatste niet ĂŠĂŠn, maar twee foto’s waar de aandacht naar uitging. Wij verwachten dat ze ons een preview geeft voor mogelijke Halloween content die nog geplaatst gaat worden op de website OnlyFans. Dat belooft nog wat. 

Op de eerste foto verscheen ze in zwarte lingerie met een rode kap, oftewel een leuke variant van Roodkapje. Op de foto die kort daarna volgde, was ze te zien in een zwart kanten pak met konijnenoortjes. Hieronder vind je de desbetreffende Halloween foto’s en nog wat van onze favorieten: