Hoeveel kost het appartement van Samantha Steenwijk in Kijkduin?

Gelegen in het leuke Kijkduin, biedt dit appartement van Samantha Steenwijk alles wat je maar kunt wensen. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je verwelkomd door een ruime en stijlvolle entree die de toon zet voor de rest van de woning. Het interieur is modern en smaakvol ingericht, met een oog voor detail dat je van een woning van deze klasse mag verwachten.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 119 vierkante meter. Wat je hieraan kwijt bent? Voor de woning betaal je € 3250 per maand en een eenmalige waarborgsom van dezelfde prijs.

Appartement-Samantha-Steenwijk-1kopie

Hoe ziet het appartement van Samantha Steenwijk eruit?

De woonkamer is een ruime, lichte ruimte met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over de duinen en de zee. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen. De strakke inrichting en de warme kleuren creëren een gezellige en rustgevende sfeer.

Uitgekomen bij de keuken is het een moderne keuken. Het heeft hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een ruime oven en een goede koelkast. De strakke, donkere keuken en het marmeren aanrechtblad geven de keuken een luxe en wat donkerdere uitstraling. Daarnaast heeft het appartement heeft drie slaap- en twee badkamers. Aan ruimte dus geen gebrek.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is zonder twijfel het ruime balkon. Hier kun je genieten van je ochtendkoffie terwijl je uitkijkt over de duinen en de zee. Het balkon is groot genoeg voor een gezellige zithoek, waar je op warme zomeravonden kunt ontspannen met vrienden en familie.

Uitzicht-Kijkduin

Wat maakt Kijkduin zo bijzonder?

Kijkduin zelf is een fantastische plek om te wonen. Rustig, met prachtige natuur en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt om een goed leven te leiden. Of je houdt van lange wandelingen langs het strand, fietsen door de duinen of gewoon genieten van de lokale restaurants en cafés, Kijkduin heeft het allemaal.

Waarom nu te huur?

Waarom Samantha en haar vrouw Daisy van Oranje ervoor hebben gekozen om dit droomappartement te huur te zetten, is nog onduidelijk. Geruchten over een mogelijke huwelijkscrisis zijn er, maar niets is bevestigd. Wat de reden ook is, het appartement is een prachtige optie om in een van de mooiste gebieden in Nederland te wonen.

Woonkamer Kijkduin appartement te huur Woonkamer-apartement-Samantha-Steenwijk-8Badkamer woning Samantha Steenwijk