Ze is constant vooruit aan het plannen

Als je aan het daten bent met een vrouw zie je elkaar natuurlijk best vaak. Misschien heb je niet eens veel tijd, maar voor haar maak je tijd. Als een vrouw je écht leuk vindt, merk je dat heel duidelijk aan haar. Ze wil dan namelijk constant bij je zijn, wil alles van je weten en probeert je zoveel mogelijk in haar leven te betrekken. Dit doet ze dan vaak door planningen te maken die nog een hele lange tijd duren. Hiermee maakt ze dus duidelijk dat ze je graag bij het evenement wil hebben en vertelt ze op een subtiele manier dat ze enorm hoopt dat jullie het met z’n tweeën nog tot die tijd uithouden. Dit is een (misschien wat subtieler) signaal dat ze wel een serieuze relatie met je voor haar kan zien.

3 signalen dat ze klaar is voor een serieuze relatie met jou

Ze wil je graag aan haar familie en vrienden voorstellen (en ook de jouwe ontmoeten)

Zijn jullie al een tijdje aan het daten en stelt ze voor om je aan haar familie voor te stellen? Dit is een duidelijk teken dat ze er klaar voor is om een serieuze relatie met jou aan te gaan. Familie is voor de meeste mensen heel belangrijk en ze zouden je dus niet snel voorstellen als je maar een scharrel zou zijn. Daarnaast is het ook erg belangrijk om te observeren hoe ze je voorstelt. De uitspraak: ‘Dit is ….., een vriend van me’ is natuurlijk niet echt de manier waarop je dan voorgesteld wil worden.

3 signalen dat ze klaar is voor een serieuze relatie met jou

Ze zegt: ‘Ik kan mezelf zijn bij jou’

Ja… Het klinkt misschien een beetje als een cliché, maar wanneer een vrouw dit uit haar zelf zo tegen je zegt, is dat een erg goed teken. Heb je het gevoel dat ze dit alleen maar zegt om je je beter te laten voelen? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een beetje naar haar gedrag kijken. Merk je op dat ze zich comfortabel bij je voelt? Dan is deze zin dus helemaal oprecht. Het grootste signaal waaraan je kan zien of ze zich comfortabel bij je voelt, is door te kijken naar haar uiterlijk. Merk je dat ze minder ‘moeite’ doet om er op en top uit te zien? Dat is vaak een goed teken.