Daneson

De tandenstokers van Daneson zijn de oplossing. De meest mannelijke tandenstokers die er zijn, zijn de perfecte afsluiter van een mannelijk diner. Deze tandenstokers worden gemaakt van enkel de beste natuurlijk materialen, waaronder de Amerikaanse witte berk. Hierdoor krijgen ze de authentieke karakteristieke look waarmee Daneson zich onderscheidt. De tandenstokers zijn in meerdere smaken te verkrijgen. Echter, zijn er twee die eruit springen, namelijk de Single Malt en Bourbon variant.

Single Malt

Bij het ontwikkelen van de Single Malt Toothpicks wordt er gebruik gemaakt van een Islay Single Malt Scotch die wordt gedistilleerd in een 200 jaar oude distilleerderij. De oven gedroogde Toothpicks verrassen de mond met een warme turfachtige smaak.

whiskey tandenstokers man man

SINGLE MALT Nº16

Daneson €36 Shop nu
whiskey tandenstokers man man 3

SINGLE MALT Nº16

Daneson €36 Shop nu
whiskey tandenstokers man man 2

SINGLE MALT Nº16

Daneson €36 Shop nu

Bourbon

De in vaten gerijpte bourbon die wordt gebruikt voor de Bourbon Toothpicks geven eerst een zachte, subtiele smaak, waarna de complexiteit van de bourbon het overneemt en de mond verrast.

whiskey tandenstokers man man 5

BOURBON Nº 22

Daneson €36 Shop nu
whiskey tandenstokers man man 4

BOURBON Nº 22

Daneson €36 Shop nu
whiskey tandenstokers man man 6

BOURBON Nº 22

Daneson €36 Shop nu

Hoewel het geen goedkope investering is, is het toch het overwegen waard. Het is namelijk een eyecatcher die iedere whiskey liefhebber aan zijn verzameling mag toevoegen. Check ook deze 10 whisky essentials die elke liefhebber moet bezitten.