Jameson Black Barrel 70 cl

Black Barrel is een heerlijke blend van rijke pot still en graan whisky’s die hebben mogen rijpen op Sherry en Boubon vaten, door de extra verkoling van de Bourbon vaten krijgt hij een geconcentreerde smaak. Dit zorgt ervoor dat hij net iets meer pit heeft dan de normale Jameson. Wat betreft geur, komen er heerlijke aroma’s van toffee en butterscotch koekjes naar boven, maar ook sappige vruchten zoals nectarines, abrikozen en rijpe appels. Het zoete van vanille zorgt voor een rijke afdronk.

Jameson black barrel whiskey man man

Black Barrel

Jameson €32,50 Shop nu

Johnnie Walker Blue Label Winter Wonderland 70 cl

Blue Label is het absolute kopstuk van Johnnie Walker, volledig in balans, een blend waarin zeer oude whisky’s worden gebruikt. Naast dat dit een zeer exclusieve whiskey is met een rijke smaak, komt hij deze speciale winter editie. De bekende Striding Man staat afgebeeld op een volledig blauwe fles met schitterende sterrenhemel. De overheerlijke whiskey met stijlvolle fles, maakt dit het cadeau voor de feestdagen.

johnnie walker blue label kerst editie blue

Blue Label Winter Wonderland

Johnnie Walker €134,95 Shop nu

The Glenlivet 15 jaar French Oak 70 cl

The Glenlivet 15 jaar is een karaktervolle whisky met een prachtige structuur door rijping op nieuwe vaten van Frans eiken.

glenlivet whiskey 15 jaar man man

French Oak 15 jaar

Glenlivet €37,95 Shop nu

Laphroaig 10 jaar Single Malt 70 cl

Laphroaig 10 years Single Malt wordt volgens dezelfde wijze, als Ian Hunter meer dan 75 jaar geleden ooit met de originele Laphroaig begon, gedistilleerd. Gemoute gerst wordt boven turf vuur gedroogd. De rook van deze turf, welke alleen op Islay voorkomt, geeft Laphroaig zijn bijzondere smaak. Veel rook, zeewier en een vleugje zoetheid.

LAPHROAIG 10 YEARS SINGLE MALT scotch man man

10 jaa single malt

Laphroaig €28,95 Shop nu

Highland Park Harald 70 cl

Highland Park Harald wordt als intelligent en vorstelijk beschouwd. Deze whisky is gedestilleerd in zowel Amerikaans als Europees eiken vaten. In de neus komen we geuren van vanille, gemberwortel, turf rook, gedroogde aardbeien en sandelhout tegen. Smaken van geraspte nootmuskaat met een vleugje lavendel. Wat wordt afgerond met een complexe en kruidige afdronk.

Highland Park Harald whiskey man man

Glenmorangie 10 jaar The Original 70 cl

The Original Glenmorangie is gedurende 10 jaar in voormalige bourbon vaten gerijpt, waardoor er een perfecte balans tussen zoet en complexiteit is ontstaan. Geuren van citrus en rijpe perziken worden verzacht door de geur van vanille. Je proeft eerst vanille, welke later in een bloemrijke fruitigheid uitbarst. In de afdronk is vinden we de smaken perzik en sinaasappel terug.

Glenmorangie scotsch whiskey 10 man man

The Original 10 jaar

Glenmorangie €29,95 Shop nu