Wie zijn wij?

Wij zijn Imprint. Online uitgeverij Imprint is eigenaar van enkele van ’s lands meest gelezen online magazines. We beheren onder andere MAN MANFEM FEMFreshhh en Gewoonvoorhem. De aankomende jaren zullen we dit portfolio uitbreiden met meer magazines. We blijven constant finetunen, zodat morgen beter is dan gisteren.

Ons werk stopt echter niet bij deze online magazines, we zijn eveneens betrokken bij de groei en evolutie van grote en kleine merken. Zowel online als offline bieden we hierin een diversiteit aan diensten. We werken met passie aan het creëren van kick-ass User Experiences, vormen een solide basis door middel van Social Strategies en denken mee over verbeteringen in bestaande concepten.

Wat bieden wij?

Ons kantoor is groot, maar ons team is klein. Daarom zijn er in ons mooie kantoor werkplekken vrij die wij verhuren. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waar een jong, creatief team aan het werk is. De sfeer op kantoor is erg gezellig en ontspannen. Ons kantoor is gelegen aan de rand van het Vondelpark en dus erg centraal gelegen.

Wij bieden twee keuzes aan:

Full Desk
Dit is een werkplek.

– Eigen werkplek
– 24/7 toegang
– Inschrijven op het adres
– Wi-Fi
– Locker
– Printen, scannen & kopiëren
– Meetingroom
– Studiofaciliteiten & services*

Full Desk kost €250,- exclusief BTW per maand.

* Het totaalbedrag van €250,- euro is exclusief de servicekosten van €25,- exclusief BTW per maand, per persoon. (Schoonmaak, basisfaciliteiten, internet, gas, water en licht).

 

Full Office
Dit is een gesloten ruimte waar plek is voor 6 personen.

– Eigen Office (35m2)
– 24/7 toegang
– Inschrijven op het adres
– Wi-Fi
– Afsluitbare ruimte
– Open ruimte
– Gemeubileerd
– Meetingroom
– Studiofaciliteiten & services*

Full Office kost €1.000,- exclusief BTW per maand.

* Het totaalbedrag van €1.000,- euro is exclusief de servicekosten van €25,- exclusief BTW per maand, per persoon. (Schoonmaak, basisfaciliteiten, internet, gas, water en licht).

 

Wij zoeken een ZZP’er met positieve energie, die goed gedijt in een creatieve omgeving. Het kan zijn dat je zelf ook een creatief beroep hebt ontwerper, illustrator, schrijver, fotograaf, blogger, developer maar het hoeft niet. Ben of ken jij dat creatieve master-mind dat nog op zoek is naar de juiste werkplek? Zoek niet verder! Je bureau staat al klaar, dus je kunt zo aanschuiven. Mail voor meer info naar joris@imprint.amsterdam.

werkplekken man man 08 werkplekken man man 07 werkplekken man man 06 werkplekken man man 05 werkplekken man man 04 werkplekken man man 03 werkplekken man man 02 werkplekken man man 01