Werkloze Nick Davis heeft een relatie met drie vrouwen

Ja, je leest het goed: een werkloze man die een relatie heeft met drie verschillende vrouwen. Nick Davis is de gelukkige en ontmoette vijftien jaar geleden zijn eerste vrouw, April, op de universiteit. Negen jaar later trouwde hij met Jennifer, met groen licht van zijn eerste vrouw. April vond het prima om een andere vouw in hun relatie te hebben om Nick gelukkig te zien. Maar daar bleef het niet bij.

In het TLC-programma Seeking Sister Wife zei April: “Nick kan veel aan, en dan bedoel ik op veel manieren… Nick is veel in bed.” April stelde Nick voor aan Jennifer toen ze 19 jaar oud was. Het klikte supergoed met zijn drietjes. Nick vertelde zelf dat hij het heerlijk vindt om tussen zijn vrouwen in bed te liggen en lekker geknuffeld te worden, maar zegt wel dat hij ‘het’ apart doet met elke vrouw.relatie 3 vrouwen

Toen kwam de derde vrouw in beeld, genaamd Danielle, en ook zij werd met open armen ontvangen. Alle drie de vrouwen werken fulltime. Ze hadden zelfs een huwelijksceremonie waarin Nick zich verbond met zijn drie vrouwen.

Nick vertelde: “Ik leef mijn droom”. Niet alleen Nick was blij, ook Danielle was dolgelukkig met deze stap. Ze zei: “Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn. Ik dacht dat geluk niet zoals dit bestond, totdat ik deze drie andere mensen ontmoette.”

Met zijn viertjes kregen ze vorig jaar ook een kind genaamd Vera en Nick heeft ook een oudere zoon uit een eerdere relatie. Niet bepaald een doorsnee gezin dus, maar het gaat erom dat ze allemaal gelukkig zijn. Toch?

Zie de YouTube-video hieronder voor de desbetreffende aflevering: