Ja ja, het is bijna weekend. En ook nog eens een extra lang weekend. Man, wat een feest. Vandaag Goede Vrijdag. Zondag de dag dat die ene guy genaamd Jezus uit de dood opstond. Ken je misschien wel. En Nederland vond het ook nodig om een Tweede Paasdag in te voeren, dus veel van jullie zullen op maandag nog kunnen uitslapen. Handig, met DGTL voor de deur.

We selecteerden drie dingen waar je komend weekend al je centjes aan kan vergooien.

Customize je HTM Nike’s

De drie letters ‘HTM’ zijn voor sommigen misschien niet zo bekend. Ze staan voor de drie grootste spelers binnen Nike: Hiroshi Fujiwara, Tinker Hatfield en Mark Parker. Samen ontwerpen ze weleens een schoentjes samen die vervolgens voor het zesdubbele worden doorverkocht op eBay. Speciaal voor Air Max Day, die zaterdag 26 maart is, lanceert Nike een Nike ID tool onder de naam HTM. Dat betekent dat je schoenen kan customizen in HTM stijl: nieuwe materialen, kleuren en graphics. En dit kun je live doen bij de Nike Store in Amsterdam. Go!

Schermafbeelding 2016-03-24 om 16.49.23

DGTL Festival

Ondanks dat het weer niet echt feestig wordt, is DGTL’s line-up ook dit jaar wel weer de moeite waard met namen als Âme, John Talabot, Mano Le Tough, Bicep, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Trek je dus niet te veel aan van herfstachtige weer, doe een goede poncho aan, dikke trui en boots, en stamp je helemaal de blaren op het NDSM Werf-terrein. Zaterdag is helaas uitverkocht.

foto-11

OCCO (Amsterdam)

Amsterdam is weer een fijne spot rijker. Bar & Brasserie OCCO opende deze week haar deuren. De bar heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. ’s Ochtends kan je er terecht voor een goed ontbijt en misschien nog betere koffie en bijzondere theesoorten. Maar ook later op de dag kan je er terecht voor bijvoorbeeld een lunch of diner. Het diner top je af met een van OCCO’s signature cocktails. Nu hopen dat dat weer een keertje goed wordt, dan kan je die cocktails in de binnentuin nuttigen.

Schermafbeelding 2016-03-24 om 17.02.27