Op MAN MAN heb je waarschijnlijk al vrij regelmatig veel te mooie optrekjes gezien. Van die typische woningen waar je tijd verliest en jezelf kan onttrekken aan de dagelijkse drukte. Waar je stilte vindt. Drukte en geluid zijn blijkbaar slecht voor je. Te veel rumoerigheid bevordert onze gezondheid niet. Daarom is het goed je dagelijks terug te trekken en jezelf te laten omarmen door stilte. Dit kan door middel van meditatie of een persoonlijke spot.

Sommige mensen vinden stilte in meditatie. Door je brein te kalmeren, kan je emotionele staat verbeteren. Pas dit toe op momenten van de dag dat je het nodig denkt te hebben. Misschien is je bureaustoel niet het meest ideaal, maar om na werk even tot rust te komen en de indrukken van die dag te relativeren, werkt ontspannend. Dit zal productiviteit ook ten goede komen.

Maar soms is het goed je fysiek ook helemaal te onttrekken van de wereld waar je je dagelijks in bevindt. Jezelf te begeven in stilte. Zoek een leuke AirBnB op Texel of Zeeland. Neem een goed boek mee en verdwaal.

Een van de beste manieren om met dagelijkse stress om te gaan is door stilte. Stilte is goed voor het brein en helpt om je even te resetten en klaar te stomen voor nieuwe uitdagingen. Hieronder MAN MAN’s beste optrekjes waar jij je vast graag in zou willen terugtrekken.