Beffen

Het verkondigen dat beffen vies is, is als een klein kind die zijn groente niet eet en enkel het malse stukje vlees wilt. Beffen is niet vies, je moet het leren waarderen. Want wie geen effort steekt in goed likwerk, zal moeilijk zijn partner op seksueel-niveau naar een hoger level tillen.

Likken beffen man man

De eerste keer…

Misschien vind je de geur of het idee van vaginaal vocht niet smakelijk. Daarom is het de eerste keer een goed idee om zo’n befbeurt onder de douche te doen of in bad. Zo kan je wennen aan de structuur van de vagina zonder dat er ook maar een enige vorm van geur of smaak aan te pas komt.

Ik wil niet alle mannen afbranden die niet beffen, maar juist aanmoedigen. Natuurlijk kan er onzekerheid spelen om met jouw tong langs haar schaamlippen hopelijk ‘de clit’ te vinden. En ja, waarschijnlijk kon haar ex-vriendje het beter dan jij, ook al zegt ze daarna dat jij de allerbeste ooit was. En ja, dat moet je maar gewoon geloven omdat het jouw ego boost.

P.S. Met je tong kan je veel goedmaken. Het is het extra keertje sorry zeggen na een goede ruzie, wie beft kan het weten.