Drie zaken waar mannen over liegen

Er kunnen talloze redenen zijn waarom mensen liegen. Soms is de waarheid ongemakkelijk of komt het ons gewoon net iets beter uit. Opvallend genoeg liegen we regelmatig tegen onze eigen partner. Een doodzonde zou je denken. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel, zo luidt het gezegde. Toch zijn er drie specifieke zaken waar mannen in een relatie vaak over liegen.

 

Liegen over haar vriendinnen

Een van de eerste dingen die je doet als je net een relatie hebt, is het voorstellen van de nieuwe partner aan de vrienden. Niks bijzonders, dat doen zowel mannen als vrouwen. De mening van vrienden en bekenden over de nieuwe partner waarderen. Dat betekent niet dat je de vrienden van je partner automatisch aardig moet vinden, maar je hoeft er zeker niet over te liegen.

Mannen zijn vrij complex als het gaat om het delen van hun gevoelens. Toch is het zinvol om te laten merken dat je van bepaalde types niet echt gecharmeerd bent. Hoe verleidelijk het ook is om te zeggen dat je haar vrienden leuk vindt, als ze er achter komt dat je daarover hebt gelogen is de kans groot dat ze het niet zal waarderen.

Over haar kleding

De meeste vrouwen kunnen een compliment absoluut waarderen. Dat wil zeggen, als het maar gemeend is. Alhoewel er wat te zeggen valt om een leugen begrijpelijk te maken is het vaak beter om eerlijk te zijn. Natuurlijk zijn er vrouwen die het moeilijk vinden om met de waarheid om te gaan, maar een beetje subtiliteit aan de dag leggen, terwijl je eerlijk bent kan geen kwaad. Als je partner je vraagt of je een bepaald kledingstuk leuk vindt, zeg dan gewoon dat het in een andere combinatie beter tot uiting komt. Er is namelijk een groot verschil tussen het vertellen van de waarheid en eerlijk zijn. Onthoudt in ieder geval dat ze beter de waarheid van jou kan horen, dan van een vreemde.

0_Friends

Het aantal voormalige vriendinnen

Alhoewel het feitelijk totaal onbelangrijk is, kan het de moeite waard zijn om eerlijk te zijn over je vorige relaties. Hoe graag je haar ook het gevoel wil geven dat ze absoluut uniek is, ze weet heus wel dat ze niet je eerste vriendin is. Je partner is slim genoeg om te weten wat er in de wereld te koop is. Je hoeft dus zeker niet je verleden op het gebied van relaties mooier voor te spiegelen dan het in werkelijkheid is. Hoe verleidelijk het ook is om je ex-en de grond in de boren door te stellen dat je huidige vriendin de eerste is die jou echt begrijpt, het gaat je niet verder helpen. Wees gewoon eerlijk! In deze tijd van social media is het niet meer dan logisch dat ze op een gegeven moment oude foto’s ziet van jou en een ex. Wees daar dus gewoon eerlijk over.