Cristiano Ronaldo is een van de meest indrukwekkende personen ter wereld. Zijn geweldige mentaliteit heeft er namelijk voor gezorgd dat hij op zijn 37e nog steeds een van de beste voetballers ter wereld is. Over zijn privéleven weten we echter maar bar weinig. Het is in ieder geval bekend dat hij de vader is van zijn zoontje Cristiano Junior (speelt momenteel bij Manchester United in de jeugd) en in juni 2017 en november 2017 voegde hij daar respectievelijk een tweeling en een dochter aan toe. De moeder van zijn eerste kind is altijd onbekend gebleven, maar desondanks heeft Cristiano Ronaldo veel knappe vriendinnen gehad. Bekijk hieronder wie dat waren.

Georgina Rodriguez

Zijn huidige vriendin is de adembenemende Georgina Rodriguez. De twee zien er erg gelukkig uit.

Irina Shayk

Daarvoor had hij een relatie met de Russische Irina Shayk. De twee waren samen tussen 2010 en 2015. Inmiddels is ze samen met Bradley Cooper.

Paris Hilton

Niet iedereen weet dit, maar Cristiano heeft ook een kortstondige flirt gehad met Paris Hilton. De Amerikaanse blondine is bekend als dochter van de eigenaar van het grote hotelimperium met haar achternaam als naam.

Raffaella Fico

Ook de Italiaanse Raffaela Fico heeft ooit de lakens gedeeld met Cristiano Ronaldo. Ze is bekend als actrice, showgirl en model.

Maria Sharapova

Daarnaast had ook de Russische tennisster Maria Sharapova ooit een relatie met Cristiano. De twee volgen elkaar ook nog steeds op Instagram.

Merche Romero

Tot slot was hij samen met Merche Romero. Dit is een Portugees model en presentatrice Ze was maar liefst 9 jaar ouder terwijl Ronaldo nog heel jong was dus het zal geen verrassing zijn dat deze relatie uiteindelijk in 2006 op de klippen liep. Het was dus een van de eerste relaties van Cristiano.