Tim Hofman (geboren op 9 juli 1988 in Vlaardingen) is een Nederlandse presentator, dichter, columnist en journalist. Daarnaast is hij onder andere bekend van het online programma #BOOS, waarmee hij al vele prijzen gewonnen heeft. Afgelopen halfjaar was Hofman vaak in het nieuws te vinden vanwege zijn speciale aflevering BOOS: This Is The Voice. Hierin werden meerdere beschuldigingen omtrent grensoverschrijdend gedrag van, en machtsmisbruik door, medewerkers van de talentenjachtprogramma’s The Voice of Holland en The Voice Kids tegenover kandidaten aangekaart.

Wie is de vriendin van Tim Hofman?

‘The woman of the hour’: Lize Korpershoek. Zij is een documentairemaker, illustrator, presentator en columnist. Geboren op 23 juli 1985 in Den Helder is ze bekend van onder andere haar webserie ‘Adviezen van Lize’ op YouTube en haar eigen documentaire. Deze maakte ze in het kader van 3LAB voor de VPRO. Ook is Lize een tijd model geweest, maar hier is zij in 2019 mee gestopt. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het modellenwerk vooral deed voor het geld terwijl zij carrière probeerde te maken als videomaker/illustrator.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lize Korpershoek (@lizekorpie)

Bij velen werd ze bekend door haar documentaire. In deze documentaire deed zij onderzoek naar haar eigen libido. Na de eerste verliefdheid verdwijnt bij haar altijd de zin en ook in haar relatie met Tim Hofman kampte ze daarmee. Lize Korpershoek ontving veel lof voor haar openhartigheid. Uiteraard was Tim zelf ook in de documentaire te zien.

De relatie tussen Tim Hofman en Lize Korpershoek

Ondertussen zijn Tim en Lize al dik vijf jaar samen, wel zijn ze een tijd uit elkaar geweest. Het koppel heeft een gesprek gehad over waar zij stonden en Lize wilde een keer proberen hoe het was om met een vrouw te zijn. Daten met een vrouw, naar bed met een vrouw en kijken of daar liefde uit zou komen. Ook wist zij toentertijd niet of ze terug zou komen naar Tim.

Hieronder wat Instagram-foto’s van Lize, de vriendin van Tim Hofman:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lize Korpershoek (@lizekorpie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lize Korpershoek (@lizekorpie)