De Vomar verkoopt nu een goedkope Samsung Smart TV

Bij de Vomar zijn de spectaculaire non-food stunts van start gegaan. Zo verkoopt de Vomar nu een Samsung Smart TV voor een  spotprijsje. Ben jij nog op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en mooie tv? Dan is deze Samsung Smart TV is de ideale televisie voor jouw woonkamer.

Het gaat om de Samsung UE50AU7172U. Dit model beschikt over een Crystal 4k beeldprocessor, wat zorgt voor heldere en kleurrijke 4k Ultra HD beelden. En het Tizen smart platform beschikt over een groot aanbod apps. Maar dat is zeker niet alles want ook voor de échte gamers is deze Samsung televisie ideaal. Je kunt met de Real Game Enhancer namelijk op volle kracht gamen voor de beste gameplay ervaringen.

Ben je toch iemand die trouw is aan Apple producten? Geen probleem. Je kunt met de geïntegreerde Air Play 2, waar deze deze Samsung Smart TV van voorzien is, de content van je Apple apparaten naar het grote scherm streamen. Zo kun je gemakkelijk je favoriete shows streamen en genieten van de geweldige beeldkwaliteit.

Wat kost deze Samsung Smart TV van de Vomar?

De Vomar heeft deze Smart TV van Samsung Flink afgeprijsd. Bij winkels als MaxICT kost deze Smart TV 589.81 euro. Echter bedraagt de vraagprijs bij de Vomar slechts 399 euro. Deze flinke korting mag je zeker niet missen. De spectaculaire non-food stunts van de Vomar lopen nog tot 3 juni. Wees er dus snel bij, want op = op! Zie hieronder een foto van de Vomar-folder:

vomar goedkope smart tv samsung