We hebben onze handen al vol genoeg. Wanneer we on-the-move zijn navigeren we ons een weg door de stad met onze smartphone, checken we de reistijden en houden we ook nog eens contact met vrienden en familie. Wanneer er vervolgens een handeling verricht moet worden waar ‘pasjes’ bij komen kijken begint het gestuntel. “Waar is m’n OV chipkaart?” “Is dit wel de goede bankpas?” En “ik ben m’n bonuskaart vergeten” zijn alledaagse struggles. Tot nu.

Vodafone wallet MAN MAN

Vodafone Wallet

De Vodafone Wallet maakt van je smartphone je portemonnee. Dagelijkse handelingen, waar eerder een pas voor nodig was worden vervangen door ons meest gebruikte voorwerp: de smartphone.

Dagelijkse handelingen

Efficiëntie, gemak en technologie die werkt. Daar wordt een mens blij van. En waar wordt een mens nog meer blij van? Juist, Churandy Martina. In de heerlijke feelgood video gaat Churandy de straat op en test hij de Vodafone Wallet. En hoe kun je dat beter doen, dan door mensen blij te maken. Blij te maken tijdens handelingen waar we zelf elke dag mee bezig zijn. Wij nemen je mee in onze dag:

  1. Inchecken
    Waar we eerder stuntelden om onze portemonnee te pakken terwijl we met ons ontbijt en reistassen in onze handen in een overvolle tram staan is dit in de nabije toekomst mogelijk met onze smartphone. De eerste 6 maanden vraag je gratis de OV chip mobiel aan! Check altijd je saldo en krijg een notificatie, zodat je nooit meer een uitcheck mist.
  2. Betalen
    Contactloos betalen is handig, maar nog steeds dient voor deze handeling de portemonnee en pas tevoorschijn gehaald te worden. Met de Vodafone Wallet betaal je bedragen onder de €25,- euro zonder pincode en internetverbinding en met een uitgeschakeld scherm. Is je accu leeg? Geen probleem, je kunt nog steeds betalen met je smartphone.
  3. Klantenkaarten en aanbiedingen
    We houden van aanbiedingen en kortingen. De Vodafone Wallet is niet enkel een betaalmiddel, maar ook een tool waar je gemakkelijk aanbiedingen mee checkt. Daarnaast is de Wallet je verzamelplaats voor al je klantenkaarten, maar dan zonder de struggle ze niet te kunnen vinden. Je bonuskaart vergeten is verleden tijd met de Vodafone Wallet.

vodafone wallet

Wat heb je nodig

Beschik je over een Vodafone abonnement en een smartphone met Android 4+? Dan hoef je enkel langs een Vodafone winkel te gaan voor een NFC+ simkaart. Je zet je 06 nummer over op je nieuwe simkaart en de Vodafone Wallet controleert de certificatie van het toestel en je simkaart. That’s all.

Check de heerlijke feelgood video en download gratis jouw eigen Vodafone Wallet via de Google Playstore.